Picologia grupal

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (543 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 11 de noviembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
4. Distribuirem tots els adjectius trobats sobre ells individualment. Per començar la Raquel tenia un falta afectiva que pot vindre condicionada des de la infantessa per tenir un mare alcohòlica i unpare que es va desentendre de ella des de que va néixer. Era una persona obsessiva, amb un afàn de superioritat i violenta. Amb una família desestructurada, ella va pujar sentint-se sola y es vatransformar progressivament en una persona agressiva, mala estudiant y amb un punt de vista molt pessimista de la vida. Veient com es va endinsar en el mon del esoterisme y la bruixeria podem veure unapersona molt influenciable y sense escrúpols. Un dels seus adjectius mes importants es el de ser una persona amb una capacitat de lideratge impressionant al aconseguir portar a les seves amigues al seu“ terreny” encara que posteriorment només s’hi quedessi la Iria. Així doncs, era una persona amb capacitat per prendre ella la iniciativa sobre el que s’havia de fer i per aconseguir que la Iria cedeixisense queixar-se.

El cas de la Iria, es diferencia bastant en alguns aspectes com els estudis. Ella si que se’ls treia i amb molt bones notes , tot i la influencia de la Raquel. Tot i això,era una persona carregada de complexes i per aquest motiu tenia una necessitat molt forta per ser el centre d’atenció i sentir-se important. També era una persona agressiva i possessiva i amb moltesganes de matar , que venien de deixar-se influenciar per la Raquel. Era fantasiosa i amb poca personalitat; deixant-se influenciar inclús en la manera de vestir. Era una persona manipuladora y amb sangfreda.

5. Els tres grups escollits son els següents:
Personalitat: Agressiva, obsessiva, amb sang freda, sense escrúpols, pessimista, solitària, possessiva, amb complexes i problemes , obsessióamb ser el centre d’atenció , ganes de matar.
Influencia: Una , capacitat de convèncer e influenciar als altres, i l’altre capacitat per deixar-se influenciar.
Experiència: De família sense...