Pinturas de burgueses

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (569 palabras )
  • Descarga(s) : 7
  • Publicado : 2 de febrero de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
COM PENSAVA LA BURGESIA AL SEGLE XIX?

Títol: An Artists´ Party in the Studio of Isabey
Autor: Louis Leopold Boilly
Any: 1857
Estil: Neoclassicisme i Romanticisme
Descripció: Podem veure queaquest quadre representa la alta burgesia, ja que, aquests, tenien el privilegi d’organitzar festes o dedicar-se al mecenatge d’artistes com podem veure en la pintura. Ademés, es veu clarament que sónadinerats, ja que, la roba que porten era luxosa pero aquella època.

Títol: Artistas flamencos en interior burgués
Autor: Andrés Cortés Aguilar
Any: 1862
Estil: Neoclassicisme i RomanticismeDescripció: Podem veure que aquest quadre també representa a la alta burgesia, ja que, es veu una família en una casa molt gran. També podem veure que tenen a una criada teixin roba. Com ja he ditanteriorment, es pot veure que aquests també es dediquen al mecenatge d'artistes com es veu a la pintura dos persones tocant la guitarra.

Títol: Galanteo en la cocina
Autor: Andrés Cortés Aguilar
Any:1877
Estil: Neoclassicisme i Romanticisme
Descripció: En aquesta obra podem veure la dona d'un burgès a la cuina i un camperol que li ven aliments. Podem veure que és d'una família adinerada ja queno totes les persones tenien el privilegi de tenir animals domèstics com és aquest cas el gat.

Títol: Pastelería Gloppe en los campos Eliseos
Autor: J. Béraud
Any: 1889
Estil: NeoclassicismeDescripció: En aquesta pintura podem veure com les dones de els burgesos tenen el privilegi de prendre's un tè i un pastís. També es pot veure la cualitat de la roba que porten les dones i els seusfills, amb barrets i vestits llargs. Aquest tipus de roba només ho podien portar persones de la classe alta.

Títol: Calèche turque
Autor: Amadeo Preziosi
Any: ------
Estil: Neoclassicisme iRomanticisme
Descripció: En aquesta pintura podem veure un carruatge on hi viatgava la alta burgesia. Es veu que és un carruatge ornamentat i per tant, només tenien el privilegi de tindre un la alta...
tracking img