Pla de marketing moritz

Páginas: 2 (414 palabras) Publicado: 12 de diciembre de 2011
El transport marítim és el més utilitzat en comerç internacional.
Els principals ports del Brasil atesos per aquesta via són Rio Gran (Riu Gran do Sul), Rio de Janeiro, Santos (Sao Paulo), Vitòria(Esperit Sant), Salvador (Badia), Suape (Pernambuco), Fortalesa (Ceará) i Belém (Pará), nosaltres hem triat el port de Salvador de Bahía, ja que logisticament es el més adient per repartir el nostreproducte pel país.

Entre els principals avantatges del transport marítim destaca la possibilitat de transportar molt volum de. Això facilita un flux continu de mercaderies i permet la reducció decostos per l'aprofitament de la major escala. atès que el flrt incideix en la determinació dels drets d'importació (són computats sobre el valor CIF), la reducció de costos de flet és un clar avantatgeper als operadors de comerç internacional.

Els ports costaners del Brasil compten amb les facilitats per realitzar els procediments d'importació de mercaderies i el seu personal compta amb la majorexperiència per tractar de les rutes de major flux comercial. A través dels ports pot interconnectar amb altres sistemes de transport per tal de portar la mercaderia a destinació.

Els ports del'Atlàntic poden enfrontar períodes de congestió que generin retards en la inspecció i internament de les mercaderies. No obstant això, la via marítima és la més eficient per al proveïment regulard'enviaments (de mig i alt volum) dirigits als mercats del Brasil.

En general, els avantatges i desavantatges del transport marítim són els següents:

(AKI VA LA TAULA 1)

Requisits d'embarcamentmarítim

El requisit d'embarcament de major importància és el B / L (Bill of Lading), un contracte de transport marítim les funcions bàsiques són:

Servir com a rebut de lliurament de càrrega altransportador.
Evidenciar un contracte de transport entre la companyia marítima i l'usuari.
Representar un títol de propietat de la mercaderia (transferible i negociable).

Hi ha dues modalitats de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pla de marketing soya
  • Plà De Marketing
  • PLA DE MARKETING DIGITAL CLUB GIRONA
  • Pla Marketing
  • Pla De Marketing
  • PLA MARKETING
  • Pla de marketing
  • Pla de marketing

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS