Plan empresa brutal

Páginas: 4 (956 palabras) Publicado: 1 de marzo de 2011
Pontevedra és la capital de la província del mateix nom a Galícia (Espanya). Com a tal, és una ciutat principalment de serveis, ja que la gran majoria del teixit industrial de la Província dePontevedra es troba a la ciutat veïna de Vigo. La població de Pontevedra té 80.202 habitants (INE 2007) repartits en una extensió de 117 km².
Limita al nord amb els municipis de Barro i Moraña, al nord-estamb el municipi de Campo Lameiro, a l'est amb el municipi de Cotobade, a l'sud-est amb el municipi de Ponte Caldelas, al sud amb el municipi de Soutomaior, al sud-oest amb els municipis de Vilaboa iMarín, a l'oest amb l'oceà Atlàntic, al nord-oest amb el municipi de Meis.
Taula de continguts * 1 Història * 1.1 Llegenda grega * 1.2 Origen romà * 1.3 Anys daurats * 1.4 DelXIX a l'actualitat * 2 Geografia * 2.1 Política * 2.2 Física * 3 Economia * 3.1 Sector Serveis * 3.2 Indústria * 3.3 Sector primari * 4 Educació * 5 Referències *6 Enllaços externs |
[modifica] Història
[modifica] Llegenda grega
Sobre el naixement de la ciutat de Pontevedra existeix una llegenda d'origen renaixentista que diu que el responsable de lafundació de la vila va ser Teucro, un dels herois de la Guerra de Troia. La llegenda diu que va arribar a aquestes terres després de ser rebutjat pel seu pare Telamó i va fundar un assentament amb el nom deHelenes i després d'això es va casar amb Helena la filla del Rei Putrech qui en aquell moment dirigia l'exèrcit grec cap a la ciutat d'Atenes.
[modifica] Origen romà
La veritat és que diversosestudis arqueològics no demostren existència de vida humana abans de l'època romana. El veritable germen de la ciutat és, llavors, l'assentament de Turocqua, fundat en la riba sud del riu Lérez. Aquestassentament romà prosperaria i seria conegut com Dvos Pontes (Dos ponts, el construït per a fundar Turocqua i un posterior) o per Pontus Veteri (Pont Vell, en referència al primer pont).
[modifica]...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Plan de empresa
  • Plan De Empresa
  • Plan empresa
  • Planear empresa
  • ¿Qué es un plan de empresa?
  • Plan De Empresa
  • que es un plan de empresa
  • plan de empresas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS