Planols

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (298 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 9 de noviembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
-------------------------------------------------
EL MEU CAP DE SETMANA

El meu cap de setmana comença el divendres a la tarda, amb dues activitats: vaig a assaig degralla i entrenament de futbol.
El dissabte al matí em desperto amb l’agradable sensació de que tinc per endavant dos dies de festa.
Després, una vegada passada la primeraeufòria, toca treballar. Els deures m’ocupen gairebé tot el matí del dissabte. Des de les mates, que és la que més m’agrada, passant per la resta d’assignatures i deixantpel final les de socials i naturals, que són les dues matèries que menys m’entusiasmen.
Cap al migdia o bé a primera hora de la tarda, toca futbol. Sóc jugador cadet delBisbalenc i hem d’afrontar el partit. Hi ha dies que es guanya i altres dies no, però sempre en un esperit de competició, diversió i pràctica de l’esport amb els companys.Per acabar d’arrodonir la tarda de dissabte, ens veiem amb alguns amics i juguem amb la videoconsola o jocs d’ordinador. Aquí puc fer una de les coses que més m’agraden queés la informàtica, sobretot connectar-me a Internet.
El dissabte s’acaba sopant i veient el partit de futbol per la televisió. Per avui ja n’hi ha prou i toca anar adormir.
El diumenge al matí, moltes vegades vaig amb els Geganters de la Bisbal. Fem cercaviles pels pobles i jo hi participo tocant la gralla. Generalment comença amb un bonesmorzar o acaba amb un bon dinar i sobretot m’ho passo molt bé...
La tarda del diumenge és per repassar si queda algun deure pendent, per tornar a quedar amb alguncompany, fer un vol i gaudir les últimes hores de festa abans de l’arribada d’un nou dilluns. El cole ens espera...

Roger Generoso Masós
La Bisbal, 2 d’octubre de 2011