plastica

Páginas: 2 (436 palabras) Publicado: 11 de agosto de 2013
 TRABAJO DE GUÍA TURÍSTICA



Viatge amb nosaltres si vols gaudir
La família Parker arribarà a les 9 del matí i a la sortida els esperarà untaxi d’alta qualitat de la marca Mercedes, el conductor els en portarà fins el carrer Rauric on s’allotjaran a l`hotel California .
L'hotel disposa de 31 habitacions, a més li ofereixen servei decaixa forta gratuït i bugaderia. El personal està a la seva disposició per ajudar-los, assessorar-los i aconseguir que la seva estada sigui inoblidable.
Desprès de deixar les seves pertinències,lafamília Parker agafara com a transport utilitzarà el metro en la parada de liceu fins a la plaça catalunya on els espera un autobús turístic on faran la ruta verd,la ruta vermella i finalment la rutablava.
La ruta verd: Efectua parades al Fòrum, Parc Diagonal Mar, Poblenou, Platja Bogatell, Port Olímpic i Cementiri del Poblenou.
La ruta vermella: Estació de Sants, Creu Coberta,CaixaForum-Pavelló Mies van der Rohe, Plaça d'Espanya, Poble Espanyol, Museu Nacional d'Art de Catalunya, Anella Olímpica, Fundació Joan Miró, Telefèric de Montjuïc, Miramar, Museu Marítim, World Trade Center, PortVell, Museu d'Història de Catalunya, Port Olímpic, Platja Bogatell, Parc de la CiutadellaZoo, Pla de Palau, Barri Gòtic, Plaça de Catalunya, Fundació Antoni Tàpies, la Pedrera i la Diagonal.
La rutablava: Realitza parades en els següents punts: Monestir de Pedralbes, Pavellons Güell, Camp Nou, Diagonal, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Plaça de Catalunya, Fundació Antoni Tàpies, laPedrera, Sagrada Família, Barri de Gràcia, Parc Güell, Tramvia Blau-Tibidabo i Barri de Sarrià.
Però a la parada de sagrada família es baixaran per dinar en el McDonald’s
Desprès d’això entraran almonument de la sagrada família on un guia els explicarà el monument detalladament.
Després de sortir de la sagrada família aniran caminat fins a Arc de Triomf després de l’ Arc de Triomf aniran a Plaça...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El plastico
  • La Plasticidad
  • Plastic
  • plastico
  • plasticas
  • Plasticos
  • Los plásticos
  • El plastico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS