Polítca

Páginas: 3 (517 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2010
21 de novembre de 2010, El Periódico publica un anunci de Convergència i Unió. És una de les imatges més impactants de totes les campanyes d’aquest any. Convergència i Unió posa en marxa una novafase de la precampanya de cara a aquestes eleccions nacionals: Comença el canvi.

Una pàgina sencera de publicitat dedicada a CiU. Un túnel amb la llum al final, esperança que és l’últim que es perd;il·luiso per haver trobat la llum i arribar-hi. A la llum, el logo de CiU i a sota, l’eslogan, ‘Comença el Canvi’. Les dues paraules a més, en majúscules.
Realment és una imatge molt simple, molthabitual, un túnel amb els seus dos carrils, la seva entrada i la seva sortida. En aquest cas la sortida, il·luminada per mostrar a la gent, a la societat que amb Convergència i Unió arriba l’esperança,que amb Convergència i Unió es pot veure la llum i barreré la llum, una nova Catalunya.

Cal observar també, que abaix de tot de la imatge i en lletra petita però prou vistosa, el telèfon de CiU i lapàgina web del partit polític.

El mateix dia que es feia el miting final de les campanyes i per tant de Convergència i Unió, el 26 de novembre, es publica un altre cop en pàgina sencera aquestanunci.

El Palau Sant Jordi, amb 8 banderes catalanes que són tant altes que arriben fins a la meitat de la imatge. Una imatge amb el cel blau, però amb núbols petits. En aquest cas hi ha texte enblanc i blau: el tamany canvia; la primer fase diu, ‘el candí és a les teves mans!’ inloïnt-hi el signe d’exclamació, tot en blau i tamany de lletra més petito comparat amb les frases següents. A sotad’aquesta, la paraula ‘VINE’ en blanc i el tamany de lletra més gran. El segueix el texte en blanc ‘al Palau Sant Jordi’ amb el tamany de lletra més gran que el primer però més petito que el segon. Ël quebé a continuación té el mateix tamany que l’anterior i amb color blau, ‘Vine a la festa del’ i finalment, amb lletra prou gran i en blau, ‘Canvi’. I per rematar el conjunt de la imatge, el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • politcas
  • politca
  • politcas
  • politca
  • Politca
  • politca
  • Politca
  • Politca Internacional

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS