posdata t´estimo

Páginas: 2 (320 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2013
Ella es diu Holly i el Gerry eren l'un per l'altre no existien les baralles per a ells ni les infidelitats, ni enormes obstacles per vèncer i aconseguir el seu amor,s'estimen tant que no podian viure separats ni un instant .


Un dia en una de les tantes converses que tenien constantment va sortir la conversa que passaria si undels dos mor. Gerry no sap que faria sense Holly però si creu saber que és el que desitja que ella fesi si el li faltés, així que sense que la seva dona s'adoni començaa escriure una sèrie de cartes en què li descriu diverses accions a realitzar en cas que el no estigués amb la seva estimada. la desgràcia arriba ràpidament a la joveparella, Gerry li va ser detectat un tumor maligne al cervell i desgraciadament mor.


Holly després de saber que Gerry havia mort entra en una profunda depressió perla manca de l'amor de la seva vida va perdre el que era tot per a ella.
Un dia misteriosament comencen a arribar les cartes escrites per Gerry una cada vegada ambconsells de com superar ta gran pena que tenia en el seu cor i refer la seva vida sense el.


El mai la deixaria sola encara que estigués mort la seguia espiritualmenti s'ho volia deixar clar a Holly.va aconsellar-li que es compri un vestit nou amb el qual es veu maca també va cantar en el karaoke davant del públic i va sortir devacances amb les seves amigues , buscar una feina nova que realment te vocació . Cadascuna d'aquestes instruccions tenen com a propòsit recordar a Holly que la sevavida no acabo quan va acabar la de Gerry i que tan gran va ser el seu amor per ella que fins i tot després de sortir fa sentir la seva presència en tot moment.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Catal Pd T Estimo
  • POsdatas
  • posdata
  • posdata
  • *Posdata
  • posdata
  • POSDATA
  • posdata

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS