Practica Llobregat

Páginas: 3 (721 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2013
PREGUNTES

1. Segons el “World Water Development Report 2012. WWDR4. UNESCO”, quin d’aquests tres països és el que presenta un Índex de reutilització d’Aigua (Water Reuse Index) més elevat:Austràlia, Angola o Noruega?

Australia

2. Segons el “World Water Development Report 2012. WWDR4. UNESCO” en les seves previsions per l’any 2025, quin sector industrial presentarà una major proporciód’aigua no retornada al medi (aigua consumida) respecte l’aigua extreta del medi, el sector industrial Europeu o el Nord Americà? Quina és aproximadament aquesta proporció a Europa i a Nord Amèrica?

ANord Amèrica del 18% i a Europa del 16%.


3. Segons el “World Water Development Report 2012. WWDR4. UNESCO”, a nivell mundial, quin sector es caracteritza per extreure un 20% del total de l’aiguaextreta (any 2003), el sector domèstic o l’industrial?

Industrial 20% domèstic 10%

4. Segons el “World Water Development Report 2012. WWDR4. UNESCO”. Quins sectors de demanda es mesuren en elíndex relatiu d’estrès hídric? (Relative water stress index)?

Domestic, agrícola i industrial.

5. A Catalunya, qui pot gaudir del cànon social de l’aigua segons l’Agència Catalana de l’aigua?Els sol·licitants han de ser persones físiques titulars d’un contracte domèstic de subministrament d’aigua (només a l’habitatge on estan empadronats) i que es trobin en les situacions següents:Abonats titulars del contracte de subministrament d’aigua que tinguin una edat mínima de 60 anys i que percebin una pensió mínima per jubilació, incapacitat permanent o viduïtat.
Abonats titulars delcontracte de subministrament d’aigua que formin part d’una unitat familiar amb tots els seus membres en situació d’atur.

6. El cànon de l'aigua de l’Agència Catalana de l’aigua s'articula en quatretrams segons si els volums consumits o facturats es situen per sota o per sobre d’una considerada dotació bàsica. Per sota d’aquesta dotació s’aplica el primer tram del cànon de l’aigua. Aquest...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pràctica Riu Llobregat
  • Practica Riu Llobregat
  • PRACTICA 07 RIU LLOBREGAT
  • Riu Llobregat
  • Hospitalet de Llobregat
  • Delta del llobregat
  • Riu llobregat
  • RIO LLOBREGAT

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS