Practica rrpp

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 6 (1256 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 16 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Grau en Comunicació 1er semestre curs 2010-11 Introducció a les relacions públiques PAC3 Manuel Rodríguez Sánchez Activitats del cas 19 del llibre Casos de relaciones públicas y comunicación corporativa. 1. Redacta el tema del proyecto en un máximo de cinco palabras. Desarrolla el tema propuesto en cuatro mensajes básicos. Tema: la CNMV acredita Mordon Management Missatge per als clients: MordonM. compleix totes les condicions legals per exercir la seva activitat, les teves inversions estan en el lloc correcte. Exigirem i sortirà una rectificació als mitjans que ha comés l'error. “Sembla mentida el que pot fer una lletra”. Podeu consultar al web de la CNMV la nostra acreditació, en el següent enllaç: http://www.cnmv.es/portal/Consultas/ESI/ESIS.aspx?nif=A78874666.

Missatge per alsanalistes financers -sobretot els líders d'opinió del sector-: S'han publicat en alguns mitjans informació errònia, degut a un error tipogràfic per semblança de nom. Mordon M., com ja sabeu, compleix totes les condicions legals per exercir la seva activitat Missatge per a la premsa general -secció finances- i premsa financera: S'han publicat en alguns mitjans informació errònia, degut a un errortipogràfic per semblança de nom. Mordon M. compleix totes les condicions legals per exercir la seva activitat Missatge per la CNMV: S'ha publicat en alguns mitjans informació errònia sobre la legalitat de la nostra empresa, degut a un error tipogràfic. Donat la semblança de nom, ens agradaria posar a disposició dels inversors, que acostumen a accedir al vostre web, a la secció portal de l'inversor ial butlletí de l'inversor, una nota aclaridora.
Pàgina 1 de 5

Grau en Comunicació 1er semestre curs 2010-11 Introducció a les relacions públiques PAC3 Manuel Rodríguez Sánchez 2. Selecciona las técnicas más adecuadas para transmitir a todos los públicos que son relevantes para Mordon Management los mensajes que has desarrollado. Asegúrate de que incluyes alguna táctica controlada y ten encuenta que, en este caso, al tiempo apremia. La tècnica que proposem és la de aclarir immediatament la situació legal de Mordon. Per això, proposem les següents tàctiques. Tàctiques no controlades: 1. Fer una roda de premsa amb els mitjans de comunicació generals i financers per informar de la situació legal de l'empresa -objectiu cognitiu-. 2. Enviar un comunicat de premsa a les seccions financeresdels mitjans generals i als mitjans financers informant de l'error comès per algunes publicacions -objectiu cognitiu-. Depenent del tipus de relació amb l'interlocutor, fer trucades telefòniques o enviar correus electrònics de seguiment de la recepció del comunicat -objectiu afectiu-. Aquesta comunicació haurà de ser persuasiva per tal d'aconseguir la publicació del comunicat objectiu conatiu-. 3.Posar-se en contacte amb el responsable de comunicació de la CNMV per tal d'aconseguir que es publiqui una nota el seu web, si pot ser al portal de l'inversor, a la secció “ultimas noticias”, i al butlletí de l'inversor -objectiu conatiu-.

Pàgina 2 de 5

Grau en Comunicació 1er semestre curs 2010-11 Introducció a les relacions públiques PAC3 Manuel Rodríguez Sánchez Tàctiques controlades: 1.Els responsables comercials dels clients més importants, els trucaran per telèfon immediatament per informar de l'error de la premsa i, avisar-los que rebran en breu un correu electrònic amb un enllaç al web de la CNMV que acredita la situació legal de Mordon -objectiu cognitiu-. Si la relació amb el client és propera, s'utilitzarà la frase “sembla mentida el que pot fer una lletra” en claud'humor i se l'informarà de la situació de les seves inversions -en sentit positiu- i de noves oportunitats d'inversió -objectiu afectiu-. 2. Es trucarà per telèfon immediatament als líders d'opinió i als analistes del sector financer per explicar-ne l'error de la premsa -objectiu cognitiu- i, com que segurament ja ens coneixen i saben de l'errada, els demanarem que propaguin als seus contactes...