Preguntes P G 197

Páginas: 3 (602 palabras) Publicado: 20 de abril de 2015
Preguntes pàg. 197
1-Realitza una llista de les teues necessitats bàsiques, sense les quals no podries viure o realitzar-te com a persona. Ordena-les en una escala e majora a menor importància, enordre ascendent i justifica la teua elecció. Compara la teua llista amb els teus companys de classe i amb ells completa la llista següent de nou necessitats humanes fonamentals proposades perl’economista Manfred Marx-Neef.
1Aliments, 2Diners, 3Roba, 4Llibertat, 5Amistat, 6Oci.
2-Explica el significat de recursos naturals. Quins són els principals recursos que necessita l’ésser humà per a viure?Recursos naturals són aquells recursos que podem extraure directament de la natura. És divideixen en renovables o no renovables, els renovables són aquells que posseeixen un cicle cronològic curt per a laseua regeneració, els no renovables, són els que han passat uns processos de formació de milions d’anys. Els principals recursos que necessita l’ésser humà per viure són: Aliments, aigua, llana icotó.
3-Fes un esquema explicant amb exemples diversos tipus d’ecosistemes que conegues i els serveis que presten.
MARS: ens proporcionen aliments per mig dels peixos, crustacis imol·luscos i oxigen per mig de les algues. També ens proporcionen aigua, que encara que siga salada, per mig del procés que fan lesdessaladores la convertim en potable.
AQUATICS LLACS: ens proporcionen aliments per mig de peixos i crustacis, oxigen per les algues i son grans magatzems d’aigua dolça que podemutilitzar per al consum (sempre després de depurar-la).
RIUS: ens proporcionen el mateix que els llacs exceptuant que no son gran magatzemsd’aigua.
DESERTS: els deserts serveixen de filtració per als boscos i el mar. La vegetació produeix bacteris que són arrossegades pel vent cap al desert on queden atrapades entre l’arena o les roques....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Preguntas P&G
  • Estado De G Y P
  • P G
  • P G
  • P G
  • Resumen Ejecutivo De p&g
  • Ensayo De Psicolog A P G
  • Ensayo P&G

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS