Presentacio De Sitges

Páginas: 2 (440 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2013
Sitges ofereix una extraordinària oferta gastronòmica que situa la mundialment reconeguda cuina mediterrània en un dels seus nivells més alts.
Sitges compta amb restaurants de gran nivell, moltsagrupats al voltant del Club de Tast, col.lectiu que treballa amb la finalitat de garantir la qualitat dels productes i d'oferir una cuina que sàpiga cuidar tots els detalls. I és que l'alta qualificaciódels plats que se serveixen a les taules de Sitges ha fet que la vila sigui considerada la capital gastronòmica del Garraf.
El popular xató és un plat fred que s'elabora amb escarola, bacallàdessalat i esmicolat, tonyina salat, seitons i olives arbequines, tot acompanyat d'una salsa a base d'all, ametlles, avellanes, seitons, nyores escaldades, pa fregit, bitxo, oli, vinagre i sal.
Llista:Africatratto
Cal Pinxo
Costa Dorada
El Velero
Les Ostres
Los Vikingos
Vilalta

El Museu Maricel és un museu de Belles Arts amb una important col lecció d'art medieval. El museu inclou també unamostra de pintura d'artistes vinculats a Sitges, des del romanticisme fins al segle XX. A més, alberga la col.lecció marinera d'Emerencià Roig i Raventós (1881-1935) que inclou dibuixos, maquetes,instruments nàutics i de pesca.


El Cau Ferrat va ser la casa-estudi de Santiago Rusiñol (Barcelona, 1861; Aranjuez, 1931), una de les figures més destacades del modernisme català. De retorn d'unviatge a Itàlia, el 1892 va comprar un parell de casetes de pescadors enfilades sobre la costa, i va encarregar a l'arquitecte Francesc Rogent que hi construís un nou edifici, la qual cosa va feraprofitant elements de l'antic castell medieval de Sitges. La planta baixa es va destinar a habitatge. Al primer pis, s'hi va col·locar la col·lecció de ferro forjat que havia reunit en la seva joventut. Detotes les col·leccions que conté el Cau Ferrat la que avui desperta més interès és la de la pintura i dibuixos. Hi són representats els artistes més destacats de la generació modernista: Ramon Casas,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sitges
  • Presentaci
  • presentacio
  • Presentacio
  • presentacio
  • PRESENTACIOS
  • Sitges
  • Sitges

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS