Preven

Páginas: 15 (3612 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2012
Canals de recerca de feina LOGÍSTICA
TROBAR FEINA AL SECTOR LOGÍSTICA: On són les oportunitats professionals?

PORTALS D’OCUPACIÓ ESPECIALITZATS Aquest tipus de portals es caracteritzen per tenir ofertes de treball de diferents perfils professionals però només del sector productiu en què estan especialitzats. El seu funcionament és similar al dels portals generalistes, en el sentit queofereixen registre gratuït com a nou usuari i la possibilitat d'adjuntar el teu currículum per poder respondre a les ofertes. Com a valor afegit solen disposar d'informació addicional sobre el seu sector: estadístiques o xifres de productivitat, convenis col·lectius, assessoria laboral, enllaços d'interès, etc.

Job transport
http://www.jobtransport.es/ El primer portal d’ocupació especialitzat en elsector de Transport, Logística i Distribució. La més àmplia oferta de recerca de treball del sector, on podràs consultar i respondre directament en línea a totes les ofertes. Alta gratuïta i funcionament com qualsevol portal recerca de feina: alta i consulta de les ofertes i posterior inscripció.

Fundación ICIL
http://www.icil.org/index.php?seccion_web=socios&accion=bolsa Borsa de treball pera socis de la fundació ICIL

Logisnet
http://www.logisnet.com/bolsadeempleo/ofertas.php Borsa de feina del portal de logística Logisnet en colaboració amb yaencontre.com. En aquest portal trobaràs també un directori d’empreses, llibres, formació i informació relacionada amb el sector.

Gestión transporte
http://gtempleo.gestiontransporte.com/ Portal d’ocupació especialitzat en transport.Pots accedir a les seves ofertes relitzant recerca normal o avançada.

Empleo logístico
http://www.logisticaytransporte.es/empleo_logistico.php Espai web on apareixen ofertes de feina de transport i logistica entre altra informació com formació i noticies.

Promoció Econòmica

EMPRESES PER L’AUTOCANDIDATURA No esperis a que es publiqui l'oferta de feina. Anticipa't oferint els teus serveisprofessionals a les empreses del teu sector. Has de ser el més creatiu i original a l'hora de redactar una carta de presentació que reflecteixi el teu interès per treballar en una empresa determinada i ressalti els punts forts del teu CV.

Empreses del sector

Exel logistics ibérica
http://www.exel.com Exel Logistics Ibérica és una filial a Espanya de l'operador internacional Exel, un delslíders mundials en solucions globals per a la gestió de la cadena de subministrament, amb 35 centres operatius a la Península Ibèrica. Actualment, Exel té presència a 120 països del món.

CEVA logistics
http://es.cevalogistics.com/ CEVA Logistics a l’agost de 2007 hereda dos grans empreses: TNT Logistics i EGL Eagle Global Logistics. Gran companyia especialitzada en logística subcontractada en totel món. Té un apartat de carreres professionals on et donen el correu electrònic directe del departament de RRHH: rrhh@es.cevalogistics.com

Rhenus logistics
http://www.rhenus.com/rhenus-spain/about-us/ Operador logístic que ofereix solucions de logística integral, serveis de consultoria, emmagatzematge i transport nacional i internacional. Aquest grup que ofereix els seus serveis a empreses dela indústria i del comerç, té 24 companyies distribuïdes per 15 països.

Redur
http://www.redur.es/ Companyia espanyola de serveis logístics integrals especialitzada en emmagatzematge, transport per carretera i distribució de mercaderies, tant en l'àmbit nacional com internacional. La seva web inclou una borsa de treball.

ZAL
http://www.zal.es/ Zona d'Activitats Logístiques del Port deBarcelona. Aquesta plataforma de caràcter multimodal, amb connexions marítimes, viàries, ferroviàries i aèries, compta ja amb més de 50 empreses a les seves instal·lacions, que desenvolupen activitats empresarials i logístiques (transport, emmagatzematge i distribució)

SPAIN-TIR
http://www.spaintir.es/ SPAIN-TIR és un operador logístic especialitzat en serveis d’emmagatzematge i transport...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • prev
  • PREVER
  • Prev
  • prev
  • prev.
  • prev
  • preven
  • prev.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS