Productos nuevos 2010

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 11 (2730 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 17 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Mercè Fuentes Casals
Març 2011
EMINAZERO: vi sa, sense alcohol, i saludable

Grup Matarromera,és una empresa de Valladolid que ha tret al mercat EminaZero, una beguda a base de vi sense res d'alcohol.
Amb les varietats de negre, blanc, rosat i espumós, la companyia pretén cobrir nínxols de mercat, com el de les dones embarassades, esportistes o conductors, que no poden ingerir begudesalcohòliques o que volen cuidar la seva dieta.
Grup Matarromera ha fet un pas més en la seva estratègia de comercialització i ha arribat a un acord amb El Corte Anglès per incloure Eminazero en els lineals d'aquests grans magatzems.
D'aquesta manera, l'anomenat "vi sense alcohol" desenvolupat per l'empresa Valladolid estarà disponible en els Supermercats d'aquesta cadena.
Eminazero és una begudapionera per ser la primera en la seva categoria però també per la seva presentació, en ampolla convencional de 750 mil.lilitres i en llauna de 250 mil.lilitres.
Fins ara podia trobar només la gamma "sense", en les seves varietats ull de llebre, ull de llebre + verdejo i verdejo en format de llauna i ampolla.
Des d'avui es pot trobar també l'únic producte amb 0% alcohol i 0 calories queconserva totes les propietats del vi tradicional en contenir polifenols, antocians i antioxidants. A més, per les seves especials característiques, és apte tant per a segments de població que no puguin o hagin de consumir alcohol, com embarassades, persones amb problemes cardiovasculars o amb restriccions d'alcohol en la seva dieta.

Diferents varietats de EminaZero

La gamma de productes EminaZeroes compon de:

EminaZero negre: elaborat amb raïm Tempranillo de l'àrea del Duero
EminaZero blanc: Elaborat amb raïms Verdejo de la zona de Roda
EminaZero rosat: Elaborat amb raïms Tempranillo i Verdejo de l'àrea de Cigales
EminaZero Escumós: Elaborat amb raïms Verdejo i Chardonnay de la zona de Rueda. És el primer xampany 0,0% del mercat.
EminaZero és l'evolució dels anomenats "vinssense alcohol" que comercialitza el celler des de finals de 2008, data en què va començar la venda de EminaSin (negre, blanc, rosat i envellit 12 mesos). L'acceptació d'aquest vi "Sense", de fins a 0,5% de volum d'alcohol i amb 4,9 kcal per 100 mil.lilitres (enfront de les 85 kcal del vi tradicional oa les 220 del most), ha resultat molt positiva en els seus diferents formats (ampolla de 75cl illauna de 250ml).
Això ha portat al celler a obrir mercats internacionals a través de diferents enfocaments: a la zona nòrdica per la cultura de salut, en els països àrabs per ser un substitutiu de l'alcohol, en els d'índole equatorial per ser un refresc apreciat i en la actualitat s'estan obrint mercats extremadament complexos com Itàlia, França, Suècia, Dubai, ia l'Àfrica Central a Nigèria, CapVerd i Ghana.
EminaZero és pioner per ser el primer en la seva categoria però també per presentar-se de forma diferent: en ampolla convencional de 750 mil.lilitres i en llauna inoxidable de 200 mil.lilitres. Aquesta renovació en el producte respon a l'interès de Abrobiotec (la branca biotecnològica del grup) per obrir nous mercats i nous segments potencials de consum.
La versió en llauna mantétotes les propietats de la versió en ampolla i és una solució pensada per a tot tipus de situacions i segments de població.
El preu mitjà d’una ampolla de vi ronda els 33€, la llauna 2,5€ i la del xampany els 60 €.
Aquests preus són per a la classe mitjana.

PULEVA OMEGA 3: amb nous

Ebro Puleva, ha versionat la seva llet 'Puleva Omega 3' afegint-li un toc de gust de nous.
PULEVA Omega 3amb nous, amplia la família de llets cardiosaludables de la marca, ajuda als consumidors a reduir els nivells de colesterol i triglicèrids, gràcies a que està elaborada amb llet desnatada i àcids grassos Omega-3 i oleic
Fa més de 10 anys del llançamant de PULEVA Omega 3.Aquest és un nou producte que neix amb tots els beneficis de PULEVA Omega 3 i l'autèntic sabor de les nous . Les nous són un...
tracking img