Prueba

Páginas: 2 (401 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2012
Actituds socials i politiques: perspectives sobre el seu origen i ubicació.


* Les persones neixen amb unes aptituds que determinen la forma com interactuen amb el seu entorn i, per tant,quina relació tindrà amb aquest.
* L’entorn social de la persona condiciona el seu aprenentatge i la relació d’aquesta amb la resta de la societat.
* Totes les persones tenen la capacitat demodificar la seva conducta, opinions i actituds envers el seu entorn.

Al meu parer, aquestes idees es poden desenvolupar de la següent manera:
Les aptituds de les persones condicionen la formad’interactuar amb el seu entorn. No se comunica de la mateixa manera una persona amb una deficiència sensorial, que una persona amb dèficit conductual o una persona a la que denominem normal. També s’hauriade valorar les capacitats bioquímiques dels individus per comprendre millor les aptituds de cadascú.
La família i els amics, formen part d’aquest entorn social que ajuda i a la vegada condiciona laforma en que l’individu se relaciona i s’integra amb la resta de la societat. La persona aprèn i mimetitza comportaments i actituds envers situacions i entorns similars. La classe social, el estatusdintre d’un grup, etc, són també filtres de la realitat social de les persones i, per tant, modifiquen els seus comportaments i opinions.
L’educació i l’experiència son eines que l’individu potutilitzar per formar o modificar la opinió i l’actitud. També es una eina el llenguatge, verbal i no verbal, la correcta comunicació de les persones es bàsica per poder interpreta les opinions i actitudsd’una forma inequívoca. Una comunicació inapropiada pot portar als interlocutors a formar-se opinions errònies i utilitzar actituds contraries.
Les actituds d’una societat estan fonamentades en base a lesseves costums i creences, per tant, un individu dintre d’aquesta societat, en part, formarà les seves opinions i actituds a partir de la mimetització d’aquestes.
El comportament d’un individu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Prueba
  • Prueba
  • Prueba
  • Prueba
  • Prueba
  • Pruebas
  • Pruebas
  • Prueba

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS