Práctica microbiología

Páginas: 4 (971 palabras) Publicado: 28 de octubre de 2013
ACTIVITATS: INTRODUCCIÓ
1. Quina diferència hi ha entre un signe i un símptoma? Posa dos exemples de cadascun diferents als treballats a classe.
Els símptomes són manifestacions subjectives delpacient, no es poden mesurar ni observar, en són un exemple el mareig, la cefalea i la somnolència. En canvi, els signes són dades objectives detectades per professionals (personal sanitari), aquestessón mesurables i la majoria es poden observar, en són un exemple la caquèxia, una adenopatia i una inflamació en el turmell.

2. Què és una malaltia aguda? I una crònica? Posa un exemple decadascuna.
Una malaltia aguda és aquella que comença d’una forma brusca amb manifestacions clíniques, tant símptomes com signes, importants i a més tenen una evolució molt ràpida, és a dir, que són decurta duració i tenen un inici i un fi clarament definits, n’és un exemple el refredat comú. En canvi, una malaltia crònica comença d’una forma més lleugera amb manifestacions clíniques menys clares, amés són de llarga duració, n´és un exemple la rinitis crònica.

3. Els estils de vida estan relacionats amb algun altre determinant de salut? Raona-ho.
Des del meu punt de vista, crec que tots elsdeterminants de salut influeixen en certa manera en l’estil de vida de la persona tant a nivell individual com poblacional, ja que, l’esperança de vida d’una persona difereix molt en funció del lloc onha nascut. Per exemple, en el nostre país es pot esperar una esperança de vida de 80 anys aproximadament, en canvi, a qualsevol país africà és de menys de 50. Per tant, la salut i la malaltia estanrelacionades amb la distinció de classes socials, amb la demografia i el nivell econòmic del país. És a dir, quan més baixa és la classe social i la riquesa del país és menor, pitjor és el seu estatde salut.
Sembla ser que la societat espera que el sector sanitari sigui l’únic responsable de tot el que té a veure sobre els serveis i prestacions de la sanitat. Però en les circumstàncies que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PRACTICA DE MICROBIOLOGIA
  • práctica de microbiología
  • practica microbiologia
  • Practica de microbiologia
  • Practicas de microbiologia
  • Practica de Microbiología
  • PRACTICAS DE MICROBIOLOGIA
  • practica microbiologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS