Psicologia

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (338 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 17 de septiembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Psicologia.

Alina Blay
23/11/09

1. Objectius i funcions del monitor.

- Dividirem als nens en grups seguin les etapes evolutives de Piget.

- Sensorio motriu (0-2 anys)- Preoperatoria (3-5 anys)

- Operacions concretes (6-8 anys)

- Operacions formals (9-11 anys)

- Cada grup mereixera una atenció i una educació especial

- La nostrafunciò será ajudar als nens com es mereixen en cada etapa.

2. Metedologia.

Els monitors i monitores realitzarem la introducció dels continguts del taller. Permetem als seus participants queexpresin les seves expectetives sobre el taller i el seu contingut. Dirigim les seves activitats programades, deserrollem els seus continguts temàtics i en farem el tancament amb valoracions ipropostes del mateix grup.

3. Concepte nen.

Tota criatura humana que no ha arribat a la pubertat. Es diu nen a qui no es considerat adult. En funció de la seva evoloció psicoefactiva,psicomutriu icognitiva,als nounats duran la primera etapa de la seva vida els hi denomina comunament bebès per distinguir-los dels quals no han arribat a una certa autonomia. En termes generals i juridics es totapersona menor d’edat. El dia mundial del nen es el 20 de novembre.

4. Qualitats que jo tinc com a monitor.

Sere una bona monitora perque m’agraden els nens i no nomes per jugar-hi si no perestar amb ells en tot moment, poder coneixe-ls, educar-los de la millor manera possible i preparar-los de cara el futur segons la seva etapa evolutiva.

5. Reflexió.

Penso que les classes depsicologia estàn molt be en l’ámbit del lleure. Tot i que el temari no és molt extens he pogut entedre, entre altres coses, les etapes evolutives, les diferents families que hi poden haver i els simbolsque ens donen o ens podrian donar els nens en cas de que tinguin algun problema ja sigui a casa, a l’escola, al casal... Penso que no pots ser un bon monitor si no saps el que li pasa pel cap a un...
tracking img