Psicología

Páginas: 3 (601 palabras) Publicado: 27 de diciembre de 2012
La importància de l’etiqueta’t.
Les conseqüències de ser diagnosticat malalt mental, en la meva opinió es que la societat es molt poderosa, te molta força i aquesta te unes conclusions i pensamentserronis sobre aquesta malaltia. La poca informació, tabús que existeix a la societat, etiquetant les malalties mentals fent, discriminació, això afecta als malalts amb una pèrdua d’autoestima, dellibertat. Això comporta que la personalitat de la persona malalta, perdi mica en mica la seva identitat, i es destrueixi interiorment creient que no tenen possibilitat a l’hora de plantejar-s’hi lavida, el treball, la seva recuperació, no sent així ja que amb un diagnòstic adequat i la medicació requerida moltes malalties mentals poden fer vida absolutament normal, tant en l’àmbit personal conlaboral.
La dificultat del diagnòstic de les malalties mentals, es voler encaixar cada malat en un perfil ja determinat, amb la seva medicació ja determinada i no valorar que cada persona es diferent ino tots els malats mentals tenen la mateixa malaltia.

El concepte d’”anormalitat”.
Psicologia social psicològica (PSP).
La persona es l’objecte d’anàlisi, es moldejat segons els estímuls que repde la societat, estudia la conducta social i els canvis que fa aquesta persona segons els estímuls que rep de la societat, si quests afecten a l’interior de la persona.
Psicologia social sociològica(PSS).
Analitza la societat en general, no es fixa en els individus concrets, si no en la interacció que s’estableix entre la societat i els estímuls que la formen. El objecte d’anàlisis es tota lasocietat, estudia les característiques de la vida col•lectiva i les conseqüències que tenen les característiques de cada societat en la manera de ser de les persones, així es determina si som d’unamanera o una altra.
Psicologia social construccionista (PSC).
Es semblant a la PSS, diria que tot el que es social ho es perquè hi ha significats, símbols, pel mig.
Analitza el conjunt de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • psicología de la psicologia
  • Psicologia o psicologias
  • Psicologías, Psicología
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia
  • Psicologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS