QUADERN DEL VIATGE I DE L AMOR

Páginas: 4 (775 palabras) Publicado: 10 de junio de 2015
QUADERN DEL VIATGE I DE L’AMOR
TT:4
RESUM
En Dídac, troba un llibre sobre pilotar avions, i pensa que podrien anar de viatge, si ell aprenia a pilotar. L’Alba, que sabia el perill que aixòcomportava, li va dir que millor ho feien amb un iot, i així ho van acordar, s’esperarien al bon temps i sortirien de viatge amb vaixell.
Mentrestant, van fer un documental amb les càmeres que havien agafat,van gravar Benaura, Barcelona, Montserrat... la pel·lícula mostrava en la situació desesperant en que es trobaven, i durava uns 15 o 20 hores.
Però malgrat la terrible situació tots dos compartien laopinió de que tenien companyia i això els feia tirar endavant.
Quan va arribar l’estiu, van omplir la barca amb tot el que necessitaven (medicaments, menjar, roba...) i van sortir de port. L’Alba ambl’ajut d’un mapa, intentava identificar pels llocs on passaven (Masnou, Premià, Vilassar de Mar...). Per tots els llocs on passaven hi havia el mateix, cases derruïdes.
En arribar a Tossa, vandecidir passar la nit allà, i en Dídac li digué a l’Alba que l’estimava, i que estava preparat.
Aquella nit doncs, es van estimar per primer cop.
A l’endemà en arribar a la Spezia, els va semblar veureuna persona, i ho van assegurar, així que es van apropar a port i van caure en la trampa.
Tres homes barbuts i despullats, van agafar en Dídac, i en veure l’Alba, es van masturbar, feia tant de tempsque no veien a una dona, que tenien intenció de violar-la, però l’Alba els matà a tots tres, i van tornar a l’embarcació per seguir el viatge, encara que l’Alba ja no el veia tant bona idea, ja quepodrien haver-hi més homes interessats en ella, o dones en el Dídac, i no volia matar a més gent.
Van passar per Nàpols, van seguir per l’estret de Messina, i es van aturar entre Gioia Tauro i Palmi,sense saber si prosseguir cap al Mar Jònic, o posar rumb cap a la costa de Sicília. Al final van decidir travessar l’estret fins a Taormina, i quan hi van arribar, l’estació ja estava avançada i per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • l amor
  • l, amor
  • Amor en l nea
  • l amor fe jundd
  • A La Recerca De Què És L' Amor
  • El amor y l abúsqueda de sentido
  • AMOR L QUID1
  • La Garsa I L Esmerla

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS