Qualitat de l'educació

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (340 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 16 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
EMPRESA BASADA EN EL MODEL DE QUALITAT JAPONÉS
XINO-XANO empresa de recursos pedagògics (10 treballadors)
CRITERIS DE QUALITAT

- CONSTÀNCIA: s’elabora un planing de treball setmanal en el qualles diferents escoles, a partir d’un encarregat de la pròpia escola, li proporciona al inspector de zona les demandes de cada centre (necessitats, queixes,…).

- NOVA FILOSOFIA: basada en la teoriade Kaizen, destinat a la millora continuada d’aspectes a petita escala, és a dir, pas a pas.

- INSPECCIÓ: llibertat d’actuació sota uns limits previament marcats, creiem i confiem amb les persones,així, es donen responsabilitats als diferents treballadors de l’empresa, així com a tots els professionals implicats.

- COMPRES: no es tenen en compte compres de materials de manera generalitzada oa gran escala, sinó la compra de material significatiu en cada context, segons les demandes eprsonals i socials.
S’oferten tallers i activitats educatives encarades a la millora de l’ensenyament il’aprenentatge.

- MILLORA CONTINUA: planificació d’un disseny propi dins l’empresa.

- ENTRENAMENT: formació dins la pròpia empresa, segons les necessitats, per això es fa imprescindible la formaciópermanent, així com del desenvolupament de l’empresa i els seus destinataris.

- LIDERATGE: lider per consens: MIREIA FABÀ
S’encarrega de l’organització, basant-se en la participació, lacomunicació i valors democràtics, ha de ser una persona competent formada en habilitats socials, comunicatives i les pròpies de lideratge.

- QUOTES: servei públic (administració)
- ASSOLIMENTS PERSONALS:tot treballador s’ha de marcar uns objectius durant un periode de temps determinat, aquest seràn validats i comprovats pel lider, sempre basant-se en la ideologia d’empresa.

- CAPACITACIÓ: estreballa una zona d’entre 8-10 centres.
Professionals amb perfils establerts pel centre, és a dir, es demanda perfils específics.
Professionals disponibles.
Economia determinada.

- TRANSFORMACIÓ:...
tracking img