Qualitat

Páginas: 3 (593 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2012
GEESTIÓ DE QUALITAT
PROVEÏDORS
4. ACT:
Hem consolidat l’opció de deixar el menjar a temperatura ambient, ja que canviar la maquinaria suposa una despesa de la nostra empresa. A mes a mes, si hodeixem fora no es veu afectada la qualitat del menjar.(proveïdors)
CLIENTS
Al començament Benito lozano director de l’escola va enviar una queixa passades dues setmanes de les queixes rebudesper part dels pares i de que els proveïdors no estaven fent res. Benito va trucar i els proveïdors el van passar des de els caps de la zona fins als caps de vendes a nivell nacional, es a dir que es vahaber de pendre masses molesties per trobar algu que l’escoltes.
Despres d’aconseguir contactar amb els caps de vendes a nivell nacional, aquest anoten tots els problemes que tenen i agraeixen quehagin trucat. El mateix dia els proveïdors no es comprometen a donar una solució i tarden 3 dies a tornar a trucar als clients per tal de solventar el problema, pero tot i així no li ofereix unaresposta clara sobre què poden fer. Durant aquest tres dies el client segueix amb els problemes i al final d’aquests el proveïdor truca al client per tal de convocar una cita una setmana després. Des delpunt de vista del client és algo excessiu ja que no li donen una solució ni immediata ni eventual, i s’agreuja la situació al no poder explicar la seva queixa en precisió i al seguir rebent reclamacionsper part dels pares.
Al dia de la cita, el client va exposar les seves queixes acuradament i l’empresa durant la setmana anterior va identificar les causes i va planificar unes mesures per resoldreel problema immediatament.
El proveïdor explica al client les mesures que ha planificat, que són les següents:
Per tal de solventar la lentitud del servei ha optat per la contractació de noustreballadors però a causa de la manca de subvencions no poden dur a terme aquesta mesura ja que fa bastant temps que s’han d’autofinançar. Una altra opció és repartir-ho abans, la qual cosa es practicarà...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gurus de la Qualitat
  • manual de qualitat
  • Educacio qualitat
  • Qualitat
  • Normes De Qualitat Alimentària
  • Historia Control De Qualitat
  • auditories de qualitat
  • Qualitat en els series d'informació turística

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS