Quiet

Páginas: 4 (904 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2013
Títol del llibre: Quiet
Autor: Màrius Serra
Editorial: Empúries
Edició: Empuries, barcelona.
Fes una recensió en 6 línies:
Quiet és un llibre que parla del fill del autor ( Màrius Serra). Elfill es diu Lluis però li diuen Llullu, i és un nen que té una greu encefalopatia (clínicament no li han pogut dir el diagnòstic ben dit) i acompanyada de una paràlisis cerebral . En el llibre lo queMàrius explica de forma narrativa són les vivències que atingut amb el seu fill explicat de una forma anecdòtica i amb humor a les coses, però sense treure la importància que tenen.
Entre altes cosesexplica els llocs a on va estar el Llullu que són nexe i la Fundació Catalana Guimbarda a on el tractaven d’estimular el màxim possible i donar-li millor qualitat de vida.



1- Qui és enLlullu? Quina malaltia té i quins són els símptomes i signes?
El Llullu és un nen que te una greu encefalopatia acompanyada de una paràlisis cerebral, els seus símptomes i signes són que no te sonincontinència orinaria i fecal, te convulsions, no pot caminar, ni parlar.

2- Quines necessitats té?
Necessita ajuda en les activitats d ela vida diària, li han de donar de menjar per unasonda gàstrica, necessita els canvis de bolquers, i canvis de postures (ja que va en una cadira de rodes).

3- En Màrius Serra i la seva família, quin procés creus que ha realitzat des de que vantenir a en Llullu? El progrés que han tingut és bastant gran, ja que tenir unfill de aquestes característiques és molt complicat han tingut que fer front a lo que era a societat, la família, i als signes mèdics, hi ha que hi havia vegades que era molt complicat entendre almetges. També per que havien d’assumir que el Llullu no podria corre mentre que veia al seu nebot fer-lo i se’ls hi era molt complicat.

4- Què és del què està més dolgut? I de què està més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Quiet
  • Quiet
  • Quiet
  • R Quieto
  • Quedemonos quietos
  • Sermon Estad Quietos
  • Quiet
  • Quiet

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS