Qüestionari capms de maduixes

Páginas: 9 (2079 palabras) Publicado: 22 de agosto de 2013
Camps de Maduixes


(Treball Lectura Dirigida)Índex





1. Fitxa bibliogràfica


2. Biografia de l’autor


3. Resum general del llibre


4. Qüestionari5. Opinió Personal


























1. Fitxa Bibliogràfica








AUTOR: Jordi Serra i Fabra.

TÍTOL: Camps de Maduixes.

EDICIÓ: Dotzena edició.

LLOC DE L’EDICIÓ: Editat a Espanya.

EDITORIAL: Gran Angular.

ANY D’EDICIÓ: Any 2003.

NÚMERO DE PÀGINES: 163 Pàgines.

SÈRIE O COL·LECCIÓ: Alerta Roja.2. Biografia de l’autor




Jordi Sierra i Fabra va nèixer al 26 de Juliol 1947 a Barcelona.
Quan tenia 8 anys va tenir un accident greu i, a arrel d’aquest fet, va començar a escriure. Amb 12 anys ja va escriure la seva primera novel·la de 500 pàgines. Al 1964 treballava de dia a una empresa de construcció i al vespre estudiava la carrerad’aparellador.
Al 1970 va deixar els estudis i la feina per professionalitzar-se com a comentarista musical, va començar a viatjar per tot el món amb grans artistes de la música.
Al 1972 va publicar el seu primer llibre: “1962-72 Historia de la Música Pop”, primera obra del seu gènere editada a Espanya amb un gran èxit de vendes.
Va treballar com a director executiu de Popular 1 (revista mensual de rock).Després de tres anys dimiteix com a director per dedicar-se per complet a la literatura i a la seva segona passió que és viatjar.
Es presenta i guanya infinitat de premis literaris (1978-2011) i comença, a partir de 1982 comença a impartir els primers cicles de conferències per tota Espanya a instituts i col·legis. Aquesta activitat la manté fins avui dia amb 150 xerrades anuals.
A l’any 2003la novel·la “Camps de Maduixes” es converteix en una pel·lícula en que l’argument és d’ell mateix. A més a més a l’any 2002 rep el premi “Libro de Oro” per les seves vendes.
Premis importants: Premi literari “Villa de Bilbao” de novel·la (1975), finalista del Premi Planeta (1978), Premi “Ateneo de Sevilla” de novel·la (1979), Premi “Gran Angular” de literatura juvenil en diferents anys... imolts més.
Es crea a l’any 2004 la fundació “Jordi Sierra i Fabra” a Barcelona amb l’objectiu de ajudar a joves escriptors, i també la Fundació “Taller de Letras Jordi Sierra i Fabra” per a Amèrica Llatina a Medellín (Colòmbia).
A l’any 2007 va superar els 8 milions de llibres venuts.
Les seves novel·es abracen tot tipus de gèneres, i la gran vinculació amb el públic jove, gràcies a la sevapassió pel rock, són unes de les claus del seu èxit. Moltes de les seves novel·les han estat portades al teatre i algunes a la televisió. El 2006 i 2010 ha estat candidat al Nobel de Literatura per a joves i també al premi Hans Christian Andersen, representant a Espanya.
És nombrat membre del Patronato del Instituto Cervantes (2011) i el 26 de juliol de 2012 li han atorgat el “Premi Cervantes paraJóvenes”.











3. Resum del llibre







Després d’anar de festa amb els amics i amigues, la Lluciana cau en coma a causa de prendre una pastilla d’èxtasi.
Quan una infermera li dona la mala notícia als seus pares i a la seva germana la Norma van directament a l’hospital per veure-la.
El novio de la Lluciana, L’Eloi, es dedica a buscar al camell per poder...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • questionario
  • Questionario
  • questionarios
  • Questionari
  • Questionari
  • questionario
  • Questionario
  • Camps De Maduixes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS