Realització partit de bàsket

Páginas: 4 (970 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2010
Realització d’un partit de bàsquet al Palau Sant Jordi

Ens plantegem el supòsit d’una final de la Copa d’Europa al Palau Sant Jordi de Barcelona. Per tal de fer una aproximació a l’estructuranecessària és imprescindible realitzar el plantejament de com realitzarem la transmissió.
Com sigui que la transmissió és per a diversos països del món, en primer lloc ubicarem el Palau Sant Jordi a laciutat de Barcelona.
Al mateix temps que van apareixen els crèdits de presentació, un helicòpter equipat amb una càmera amb suport Wescam, oferirà una panoràmica del port de Barcelona des del mar.S’endinsarà a Barcelona mostrant el monument a Colom, una panoràmica de la ciutat en diagonal fins arribar al Palau. Allà la càmera enfocarà a l’entrada Nord, fins a fer un cadenat amb una càmeraequipada amb Steadycamp que durà a l’espectador fins al centre mateix de la pista. Aquí una veu en off iniciarà la narració.
Per la transmissió del partit comptarem amb un total de tretze càmeres (sensecomptar la de l’helicòpter).
Les càmeres número 1, 2 i 3. (veure croquis de distribució) són les que hauran de dur el pes del partit, col·locades a mitja grada s’aniran combinant d’acord amb laubicació del joc en cada moment, les tres són situades a la mateixa banda per evitar l’escorç (canvi de perspectiva que produiria una sensació de desubicació a l’espectador en canviar l’eix) ens oferiran elque anomenem pla master. Aquestes càmeres es col·locaran en un trípode lleuger i amb caps hidràulics. Els plans que ens oferiran seran des d’un mig picat i l’enquadrament haurà d’emmarcar elsjugadors que intervenen en l’acció en cada moment.
Les càmeres 4 i 5 ens oferiran plans més curts que s’utilitzaran, bàsicament, en les repeticions de les jugades. En els moment en que s’aturi el joc, espoden utilitzar per enquadrar plans del públic, de les animadores, etc.
En aquest cas utilitzarem un cap de fricció, ja que els seus moviments en els enquadraments hauran de ser més ràpids....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • basket
  • Basket
  • El Basket
  • basket
  • el basket
  • Basket
  • BASKET
  • el basket

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS