Red bull

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (776 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 11 de noviembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
RED BULL

-PRODUCTE:

?s una beguda funcional amb una combinació única d'ingredients. Ha sigut desenvolupada especialment per moments d'increment d'activitat mental i esforç físic.

Aquestproducte el que fa és:
augmenta el rendiment
augmenta la concentració i velocitat de reacció
incrementa la vigilancia
estimula el metabolisme
ajuda a sentir-te amb més energia

Respecte a la marcadel toro vermell, té com a públic objectiu a jovens i esportistes. Aquests són els dos simbols que va triar per crear la seva imatge i campanyes de marketing.

Per la diferenciació amb altresbegudes, es va comprometre a una empresa d'alumini per que fabriqués les llaunes d'una mida especial, més petit. També va buscar un disseny exterior amb dos colors: blau i platejat, molt reconeguts entred'altres.

-PREU:

El preu del Red Bull està al voltant de 1.20 \

-DISTRIBUCI?:

L'eslògan “te da alas”, també va ser unatribut ben seleccionat que reflexa la necessitat de viure intensament,sense quedar-se tranquil.

Las llaunes blaves i platejades es poden trobar tant en supermetcats com amb quioscs, per tal que la marca pugui arribar en forma directe als sus principals consumidors:jovens i esportistes.

-COMUNICACI?:

Red Bull compta amb dos estratègies molt marcades. Una és la organització i realització de envents urbans per skaters, patinadors, etc. on està present lamarxa i es reparteixen llaunes, sempre amb un follet explicatiu o una persona que aclareix els dubtes.
Per altre part, depenent del pais, l'empresa disposa d'automòbils pintats amb la marca, que fanparades en centres de reunions de joves, com platges, places i exposicions per proporcionar i distribuir gratuitament el producte.

Totes aquestes accions són sempre desenvolupades per joves promotorsamb aspecte saludable o esportista, el qual reforça el concepte de la companyia. Aquest genera un missatge que sigui més creïble pel receptor.

Altres lloc on es pot trobar la beguda energètica...
tracking img