Redacció Català

Páginas: 3 (613 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2014
EL MÉTODO

1. FICHA TÈCNICA
Títol: El Método
Any: 2005
Durada: 112 min.
País: Espanya
Director: Marcelo Piñeyro
Gènere: Drama/ Treball
Actors: Eduardo Noriega, Eduard Fernandez,
NajwaNimri, Ernesto Alterio, Adriana Ozores,
Carmelo Gomez, Pablo Echarri, Natalia Verbeke

4. ANALISI DELS PERSONATGES
Ricardo: Es un treballador de l’empresa dedicat a la selecció de personal, infiltratentre els participants això li proporciona una millor observació de cada aspirant. La seva manera d’actuar li fa guanyar el respecte de tots.
Nieves: Es una dona jove molt intel·ligent i astuta, lesproves preparades per l’empresa son molt favorables per a ella això li permet demostrar que està molt ben preparada. Arriba a la final però perd ja que pensa mes amb el cor que amb el cap davant deles mentides que li proposa Carlos.
Enrique: Des del començament de la pel·lícula intenta ser acceptat pel grup i demostra ser un gran coneixedor de les tècniques de selecció, li tendeixen unatrampa entre el psicòleg de l’empresa i la recepcionista. El psicòleg li explica un secret i aquest quan la recepcionista l’interroga cedeix davant la pressió i ho explica tot traiccionant-lo. Esexpulsat.
Carlos: Es un home jove que va tindre una relació amb Nieves, actua d’una manera molt intel·ligent durant tota la pel·lícula ja que no intenta captar la atenció de la resta de persones sinó quebusca el moment en que es atacat per defensar-se molt agressivament. Es un dels finalistes on enganya a Nieves per aconseguir la feina.
Ana: Es una dona d’avançada edat, que intenta donar-se adestacar demostrant les grans accions que ha fet en la seva empresa. Vital alhora d’expulsar a Julio i es durament atacada per Carlos alhora d’expulsar a una persona a conseqüència de la pregunta delrefugi, el motiu es la seva edat.
Julio: Es el primer en ser expulsat de la selecció. Destaca entre els altres degut a la seva preparació fins al punt que un dels participants li comenta, es escollit...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • redaccio català
  • Redacció català
  • Redacció de català
  • Tòxic, redacció lliure Català
  • Redacció Català
  • Redacció Català
  • Redacció català
  • redaccio catala

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS