Redacción barcelona

Páginas: 2 (314 palabras) Publicado: 10 de junio de 2010
Enunciat pràctica 12

Aquesta pràctica consisteix a redactar una notícia sobre els aldarulls que es van viure quan el Barça va guanyar la lliga. Per confeccionar-la teniu dos documents: lanota de premsa que van enviar els Mossos d’Esquadra i una nota de premsa amb unes declaracions del conseller d’Interior Joan Saura.

La llargada de la notícia oscil·la entre tres i quatreparàgrafs, amb títol i, opcionalment, subttítol i/o avanttítol.

La data d’entrega és aquest diumenge 23 de maig abans de les 12 hores (migdia)

La celebració del triomf del Barça acabà amb múltiplesdetinguts

La policia arrestà 104 aficionats del Barcelona per delictes de desordre públic i per atemptar contra els agents de l’autoritat la nit en que l’equip de Joan Laporta es proclamàcampió de lliga.

Més de 40.000 aficionats s’aglomeraren la passada nit als voltants de Plaça Catalunya per celebrar el triomf del seu equip. La celebració esdevingué sense incidents fins entradala mitjanit, quan alguns dels assistents començaren a produir altercats. Els delinqüents trencaren la lona que tapava part de la Rambla i començaren a cremar-la. Aquest fet obligà als agents de laBrigada Mòbil a desallotjar la zona perquè els bombers poguessin sufocar les fogueres. Un cop desallotjats, alguns del individus començaren a realitzar accions delictives pel carrers pròxims alcentre de la ciutat que provocaren diversos danys al mobiliari urbà.

A les 2 de la matinada acabaren les celebracions amb un balanç de 32 agents de l’autoritat i 87 participants en lacelebració, atesos pel Servei d’Emergències Mèdiques, amés dels 104 detinguts per provocar altercats.

A tot això, el conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, hafelicitat, en una nota de premsa, a tots els barcelonistes pel triomf esportiu i per la celebració cívica que dugueren a terme la gran majoria i assegurà que tots els comportaments violents seràn...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • barcelona
  • Barcelona
  • barcelona
  • barcelona
  • barcelona
  • Barcelona
  • barcelona
  • barcelona

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS