Redes sociales

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (273 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 21 de marzo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
La mort a sis vint-i-cinc.
Capítol 1
En aquest capítol es descriu un partit al pavelló olímpic de Badalona, en el qual el DKV Joventut s'enfrontàcontra el Dynamo de Moscou quedant amb els marcadors 96-93, de manera que el DKV va guanyar gràcies a les anotacions del Ray Barbosa, el jugador estrellade l'equip. A les graderies tot era alegria i festivitat, però hi havia un petit grp de seguidors radicals que intentaven provocar enfrentaments.Capítol 2
Mentre avançava el partit, un grup radical format per 15 nois i noies, no parava de saltar, cridar i beure una barreja d'anis del mono i refres dellimona a la qual anomenaven Monki. Amb els efectes d'aquesta beguda i de la seva còlera continguda, aquest grup s'anava posant violent, fins al punten què alguns components del grup (en Max,en Tim i en Ben) volien donar-li una pallissa a un seguidor del Dynamo de Moscou. Per sort, gràcies a lavigilància d'una parella de Mossos d'Esquadra, els nois no se'n van atrevir a fotre-li la pallissa.
Capítol 3
Els vestidors del pavelló s'omplien deperiodistes per a entrevistar a en Ray, el qual intentà respondre a totes les preguntes. Mentrestant en Kevin Saphiro, l'antic estrella del DKV estava ple d'odienvers en Ray Barbosa. Al partit que van jugar contra els Denver Nuggets, amb els quals van quedar 72-73, en Kevin anava a fer cistella encara que elpúblic li demanés a en Ray que llancés, però l0'odi d'en Kevin era tal, que aquest decidí tirar encara que va fallar i després en Ray marcà cistella.
tracking img