Reflexion

Páginas: 3 (700 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2013
REFLEXIÓ

Vigotsky (La imaginación y el arte de la infancia. Madrid: Akal, 2011) entén l'activitat creadora -imaginació o fantasia- com una funció vitalment necessària per a l'home (pàgina 9) dela que n'extreu una sèrie de conclusions pedagògiques (pàgina 16 i 17). Quines són? Poderu relacionar-ho amb el llibre que proposeu?
La primera forma de vinculació de fantasía y realitatconsisteix en que tota la l'elucubració es composa sempre d'elements agafats de la realitat extrets de l'experiència anterior de l'home.
Els mites, contes, llegendes, etc. Ens convencen de que les majorsfantasies no son mes que noves combinacions dels mateixos elements agafats, de la realitat, sotmesos simplement a modificacions o reelaboracions en la nostra imaginació. D'aquesta manera, la fantasiacontrueix sempre amb materials agafats del món real.
La primera i principal llei: l'activitat creadora de la imaginació es troba en relació directa amb la riquesa i la varietat de l'experienciaacumulada per l'home, perque aquesta experiencia es el material del que disposa la imaginació. Per això, la imaginació del nen, es més pobre que la de l'adult, perquè no té tanta experiència.
Commés rica sigui l'experiència, a iugaltat de les restants circumstàncies, mes abundant serà la fantasia.
El llibre que proposo és molt fantasiós i vull fer anar la imaginació de l'infant, per tant,segons la seva experiència sobre el mar, tindrà uns coneixements o uns altres, ja que si un infant ha anat molt a la platja segur que coneix més coses que un que no hi ha anat, i cada infant podràinterpretar el meu conte, segons la seva experiència, utilitzant la imaginació.
També amb el meu conte, em refereixu, que siguem guapos o lletjos... tots podem ser amics, ja que tots tenim la nostrabellesa i el nostre encant, ja que avui en dia hi ha molta discriminació per part de la societat.

Relaciona la frase següent una función cognitiva de las artes es ayudarnos a aprender a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reflexion
  • Reflexiones
  • Reflexiones
  • Reflexión
  • Reflexion
  • Reflexion
  • Reflexion
  • Reflexion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS