reflexió dinàmiques

Páginas: 4 (775 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2013
REFLEXIÓ SOBRE LES DINÀMIQUES
La comunicació és un factor molt important per a realitzar-nos en la vida diària i per poder satisfer les nostres necessitats. Tal i com es pot llegir a la tutoria ala universitat (2009)1, la comunicació és un procés en el qual es transmet o es rep un seguit d’informació entre l’individu i allò que l’envolta. Dit això s’entén que aquest procés és un element bàsicper poder dur a terme un treball en equip.
Dit això i amb unes lectures prèvies, vam realitzar cinc dinàmiques amb el grup classe per tal de ser capaços de reflexionar i analitzar situacions decomunicació i de treball en equip. A la primera sessió en vam dur a terme tres basades en el treball en equip, i a la segona dues basades en la comunicació.
Les dinàmiques de la primera sessió les vàremencarar al treball en equip. Durant el transcurs de la realització d’aquestes activitats vaig poder observar dos tipus de lideratges. El primer era el líder autoritari, ja que era l’únic que donavaordres i feia complir les accions tal i com ell desitjava. I el segon era participatiu, que tal i com es pot llegir a la tutoria a la universitat (2009)2, és una classe de líder que fomenta laparticipació de tots els membres del grup deixant clar, doncs, que el lideratge és cosa de tots. Per altra banda també vàrem veure que només en una de les tres dinàmiques no hi va haver una planificació prèviaa l’activitat, la qual cosa és molt important per dur-la a terme, sinó que es va anar decidint la tasca de cadascú a mesura que transcorria l’activitat. Finalment, en aquestes dinàmiques vaig poderobservar que hi havia una bona cohesió de grup, i hi havia confiança i cooperació per part de tots, ja que tots junts van aconseguir assolir l’objectiu plantejat amb participació per part de tots elsmembres d’una manera amistosa, és a dir, sense conflictes.
Pel que fa a les dinàmiques de la segona sessió, les vam dedicar a la comunicació. En aquestes dues també vàrem poder observar molt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dinamique
  • dinàmiques
  • Reflexio
  • Reflexio
  • reflexió
  • Dinamiques de grup
  • Reflexió De Batman
  • Reflexi N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS