Religions

Páginas: 3 (613 palabras) Publicado: 26 de febrero de 2015
EL CRISTIANISME
El cristianisme és una religió abrahàmica monoteista basada en la vida i els ensenyaments de Jesús de Natzaret segons es presenta al Nou Testament. Els adherents d'aquesta fe, sónels coneguts com a "cristians”. El cristianisme està dividit en diferents esglésies, nascudes en diferents moments de la història d'aquesta religió i en diferents entorns culturals i socials. Lacreença central del cristianisme és que per mitjà de la fe en la mort i la resurrecció de Jesús, la humanitat pot ser salvada de la mort (física i espiritual), per la redempció dels seus pecats, és a dir,faltes, desobediència i rebel·lió contra Déu. Per mitjà de la gràcia de Déu, la fe i el penediment, els homes i les dones poden ser reconciliats amb Déu per mitjà del perdó i la santificació. El seulloc de culte són les esglésies i el seu llibre sagrat es La Biblia.
L’HINDUISME
L’ hinduisme es un terme que expressa un conjunt de creences, pràctiques espirituals i escriptures presents a l’Indial’origen del qual comença fa més de 3500 anys. Les persones que practiquen l’hinduisme s’anomenen, hinduistes o hindús. Es pràctica majoritariament a l’India. L’hinduisme es basa en que hi ha uncicle etern de reencarnacions del qual es pot sortir mitjançant les bones accions. Aquestes es basen en la pietat cap al proaïsme la contemplació, horonar les divinitats i els ritus. Els hinduistes tenenmolts Deus, els principals són: Brahman, Vixnu i Shiva i la Deesa Kali. Després hi ha un riu molt important per als hinduistes, anomenat Ganges. I els seus llibres sagrats són els quatre Vedes.
ELBUDISME
El budisme és una doctrina filosòfica oriental basada en els ensenyaments de Siddharta Gautama (el Buda històric). Una branca d'aquesta doctrina es va convertir, amb el temps, unsistema religiós. Segons el budisme, tots els éssers amb consciència , viuen en un cercle d'existència mort-renaixement controlat per la llei de causa i efecte. Aquesta existència cíclica a mons o universos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Religionsidad
  • World Religions
  • History Religions
  • Les religions a la prehistòria
  • religions monoteistes
  • Religions
  • religions
  • Religions

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS