Ressenya Llibre De Lectura

Páginas: 2 (435 palabras) Publicado: 4 de octubre de 2015
Ressenya llibre de lectura


- Títol original: The Hunger games  
- Autor: Suzanne Collins     
- Any de publicació: 2008 2010                                                                   
-Lloc d’edició: Estats units  
- Editorial: Scholastic                                                                                   
- Gènere: Aventures ciència ficció


- Resum (Mínim deu línies):Panem és un estat que pertany a Amèrica del Nord, està dividit en 13 districtes sotmesos a una ciutat, Capitoli. El Capitoli és una ciutat de luxe mentre que els districtes viuen en pobresa itreballant per aquest. Fa molts anys els districtes es van unir per enderrocar el Capitoli però no ho van aconseguir, va ser una guerra molt cruel i sagnant en què el Capitoli va destruir cada un delsdistrictes i fins i tot va eliminar totalment el districte 13. Des de llavors cada districte viu aïllat i envoltat per tanques electrificades. I a més el Capitoli per recordar els fets cada any se celebrael dia de la Sega on elegeixen un noi i una noia de cada districte per lluitar a mort per la victòria en els Jocs de la Fam.
Els escollits sobreviuen a un gran espai amb el nom d’arena, allàsobreviuran fins que un altre contrincant els mati, i només quedi un viu a l'arena.

- Descripció física i psicològica dels personatges: Katniss s'ofereix com a tribut voluntaria, en sortir el nom de la sevagermana petita, en la Sega anual dels tributs destinats a participar en els setanta-quatrens Jocs de la Fam. El tribut masculí del Districte 12, escollit en el sorteig, és Peeta Mellark, forner de laCostura i company de classe de Katniss.
Katniss és descrita al llibre físicament com una noia amb el cabell llarg, llis i negre recollit en una trena, els ulls grisos i la pell de color oliva. Katnissno es preocupa gaire per la seva imatge, En el aspecte psicològic la podríem descriure com una supervivent individualista ”encara que també sap treballar en equip”, letal però també reflexiva. Cal...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ressenya Llibre "En El Corazón De Las Tinieblas"
  • Ressenya llibre de les meravelles
  • Llibre lectura
  • Ressenya del llibre: Això és (i no és) Allò.
  • Ressenya del llibre “El món no se’n surt”
  • Ressenya Del Llibre
  • Ressenya llibre a sang freda, truman capote
  • GUIA DE LECTURA DEL LLIBRE INDIGNEU-VOS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS