ressenya

Páginas: 4 (780 palabras) Publicado: 19 de abril de 2013
SOBRE LA NATURALITZACIÓ D’UN PODER NO TERRENAL: LA TEORIA DE LA PROCREACIÓ EN TERMES DE LA LLAVOR I EL CAMP.

El seu treball de camp antropològic es va dur a terme a Turquia, 1979-82, dos anysdels quals els va passar en un poble de muntanya relativament remot. Va guanyar el Galler premi a la tesi més distingit de la Divisió del Social Ciències de la Universitat de Chicago. Dissertació que esva transformar en un llibre, la llavor i el sòl: Gènere i Cosmologia a la Societat poble turc.
Va néixer el 2 de desembre del 1940. Carol Delaney va obtenir una llicenciatura en Filosofia per laUniversitat de Boston el 1962, un sistema multilateral de comerç de l'Escola de Divinitat de Harvard el 1976, i el seu doctorat culturals en antropologia de la Universitat de Chicago el 1984.
Sobre lanaturalització d’un producte no terrenal: la teoria de la procreació en termes de la llavor i el camp és un capítol del llibre la llavor i el sòl: Gènere i Cosmologia a la Societat poble turc que es vapublicar l’any 1991 i més tard Michael Maudsley va fer la traducció de l’anglès. Aquest text es un breu relat on l’autora ens explica la seva experiència viscuda a Turquia durant els anys 1979 i 1982i les diferents visions que tenen les diferents societats en els mots religió i reproducció.
L’autora ens vol transmetre en aquests text la teoria de procreació estava interrelacionada amb les ideesreligioses i de quina manera i com pensaven els ciutadans turcs
Carol Delaney el que volia estudiar era ” com el gènere, precisament perquè està constituït d’acord amb una teoria de la procreació,manté una estreta relació amb nocions més generals sobre l’origen de la vida, és a dir, amb idees cosmològiques, metafísiques o teològiques”.
Va estar vivint amb una societat turca on allà va podertreballar sobre els dos termes i quin tipus de relació podien tenir i de quina manera. A l’Occident es feia servir la paraula reproducció com a creació d’un fill i el paper del mascle era d’engendrar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ressenya
  • Ressenya
  • Ressenya
  • ressenya
  • Ressenya
  • Ressenya Escrita De
  • Ressenya 1
  • Ressenya Catalan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS