Restiència

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (407 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 22 de febrero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
BENEFICIS PER LA SALUD DELS ENTRENAMENTS DE RESISTÈNCIA AERÒBICA

La resistència aeròbica és la capacitat de l’organisme de prolongar un esforç d’intensitat suau el major temps possible i aixòs’aconseguirà si existeix un equilibri entre l’aportació d’O2 i el consum d’O2 . Aquest equilibri es trencarà antes o després segons la capacitat aeròbica de cada un.

• Per què és important millorar laresistència aeròbica?

Perquè, està fermament establert que la millora de la resistència aeròbica es sol acompanyar d'una menor fatiga quan es realitzen les activitats de la vida diària, així comd'una disminució de la mortalitat, de la extensió arterial , de la quantitat de greix del cos i del risc que es manifesti una malaltia cardiovascular. Sense el camp de l'esport disposar d'un corentrenat té avantatges evidents, no sónmenys els avantatges d'un cor entrenat en la vida d'un subjecte no esportista.Suposem que un individu entrenat té una diferència pols / minut de deu pulsacionsmenys,en una hora el cor entrat estalviarà 600 pulsacions, en un dia, 14.400, i en un any més de 5 milions. Aquest estalvi en una societat on els problemes cardíacs ivasculars estan a l'ordre del dia éscertament important.

Però no és el cor l'únic que es beneficia de l'escalfament. Els vasos arterials es fanmés grans i elàstics. Per desgràcia cada vegada són més freqüents les rupturesd'aquestescanonades que són els vasos arterials., I per sort per a qui fan exercicisaeròbics,aquests es presenten com exel·lents mitjants de prevenció.

•Quins són els principals tipus d'exercicis deresistència aeròbica recomanats?
Els que fan participar a un gran nombre de músculs de l'organisme, com són: caminar, córrer, nedar o fer bicicleta.
1. Caminar o córrer. Caminar és un dels millors exercicis,especialment a partir de certa edat, perquè es pot fer en qualsevol lloc, no requereix un equipament especial, és senzill, pot fer-ho gairebé tot el món i permet exercir un gran nombre de músculs...
tracking img