resum nunca serétu héroe

Páginas: 3 (697 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2014
NUNCA SERÉ TU HÉROE
Andrés és un noi de quinze anys que té molts problemes com el seu físic, els estudis, Sara (la ex novia de Andrés, de la qual encara està enamorat), tantes coses que no s’haviaque fer. Els seus pares li diuen a totes hores que estudií però Andrés no feia cas, els seus pares no li deixaven anar amb Dani, el seu millor amic, perquè sempre que sortien junts per la nit tornavenebris però a Andrés li donava igual el que li deien els seus pares perquè Dani era el seu amic.
Andrés un dia se’n va anar de festa amb Dani, és van passar tota la nit bevent. Quan els dos jaestaven borratxos Andrés va dir que volia anar a la discoteca on hi anaven tots els de la seva classe però Dani no volia. Al final Andrés li va convèncer i és van trobar amb Sara, com Andrés estava borratxova dir moltes tonteries i Sara li va dir que se n’anés a casa, però al veure que estava tan tomat Sara i Jorge (el antic amic de Andrés, però des de que li va robar la novia, Sara, ja no ho és) livan tenir que portar a casa. Quan va arribar a la seva casa els seus pares li van reganyar, però a Andrés li donava igual el que el deien i se’n va anar a dormir.
Al dia següent els seus parescontinuaven reganyant-lo i Andrés va sortir de casa per descansar dels seus pares. Se’n va anar a un bar i allà va trobar-se amb Belén (es una amiga que segons Andrés era la noia mes bonica de classe), ellaestava plorant i quant Andrés li va preguntar que li passava ella va dir que creia que estava embarassada, ell va proposar que anessin a la clínica de la germana de Sara que era ginecòloga per que esfes les proves, Belén va acceptar i van quedar per anar al dia següent.
Al dia següent el professor d’història va posar un treball en parella i li va tocar amb el Jorge. Desprès en classe deliteratura Andrés estava fent un còmic i la professora Irene li va dir que són bons i que podria passar per la seva casa i que parles amb Jorge, el seu marit, que ell te contactes, Andrés molt content va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen nunca sere tu heroe
  • Resumen Nunca Seré Tu Héroe
  • Nunca seré un super héroe (resumen)
  • resumen del libro nunca sere tu heroe
  • Nunca Sere Un Super Heroe
  • Nunca seré tu héroe
  • Nunca Sere Tu Heroe
  • Nunca Sere Tu Heroe

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS