Resum L'Illa De L'Holandés

Páginas: 2 (338 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2012
Resum de l’illa de l’holandés:
La historia comença quan Lluis Dalmau és exiliat a l'illa. Allí coneix a gent diferent de la ciutat i comença a descobrir que en l'illa hi ha un secret.Eixa illa és propietat de l'holandès, que la va comprar per a que no es poguera construir. Amb el pas del temps en l'illa van arribant persones, fins que arriba Jean Marie Carrierperquè vol emportar-se a Patrice per a empresonar-lo, ja que se n'adonat que ell amb el nom de l'holandès, va ser qui va matar a l'home de la seua filla mentre ejercia de policia quanestaven perseguint a Patrice i a Boixados. Però finalment Ferrús aconsegueix que no se'l emporte, perquè si ho fera, pedrien l'illa, ja que la comprarien per a construir-la.
Personatges :-Patrice (el belga): és l'holandès, està a l'hotel per amagar-se de la policia francessa i de la Gestapo. I està cuidant a Joan.
-Ferrús: és el metge de l'illa. Està treballant allíperquè va tenir un problema a la ciutat i li varen donar per a escollir entre deixar la seua professió de metge o seguir treballant però a l'illa.
-Salgado: és el guardia civil del'illa, està enamorat d'Anne.
-Josep Martí: és l'alcalde de l'illa i tenia una amant a la ciutat, Isabel, però acaben deixant la relació.
-Lloveras: és el regidor de la ciutat i de l'illa.Vol construir l'illa. I es presenta a les eleccions per a ser alcalde de la ciutat.
-Jean Marie Carrier: és el pare de Marie i està investigant la mort del marit de la seua filla.-Marie: és la filla de Carrier i la dona de l'home assassinat per l'holandès.
-Vertier: és el pare de Joan. Va ser torturat i assassinat per la Gestapo.
-Manuel Boixados: és un anticlladre que va estar a la presó amb Vertier. Va ser perseguit per la Gestapo i protegit per la policia francessa. I finalment va morir a un hospital amb vistes al mar, com havia desitjat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen de l'illa del tresor
  • l'illa
  • L'Illa Del Tresor
  • L'illa del tresor
  • L'illa del tresor
  • L'Illa Del Tresor
  • L'Illa A La Deriva
  • L'illa del carrer dels ocells

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS