Resum l'infern de marta

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 7 (1566 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 23 de febrero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
RESUM L’INFERN DE MARTA

Capitol 1: EL RISC DE VIURE

Marta coneix a Hector en una festa a la qual va anar amb Jofre, Julia i Carme. Hector es un xic de complexió mitjana, esprimatxat, cara redona i amb uns ulls blau cel que contrasten amb el seus cabells castanys, llisos i pentinats amb clenxa.

Carme va presentar a Hector a les seues amigues i ell es va quedar impresionat quan va vorer aMarta. Aleshores més endavant Hector li demana de anar a pegar una volta en la qual van tindre una xarra molt agradable.

Capitol 2: SERÉ COM L'ANEMONE PER A TU

Marta va anar a casa dels seus pares, feia quatre setmanes que estava lluny de Vedat i sentia nostalgia.

Pasada una setmana, Marta va tornar al pis de Valencia, algu va tocar el timbre i va deixar davant la seua porta unes rosesblanques i una carta amb un poema. Mentre desdejunaven van cridar al telofon, era Hector preguntant-li a Marta si havia recibit les roses i el poema.Uns dies mes tard van anar els cinc al cine a vore Scream una peli de les que li agradaven a Jofre, la pelicula estava relacionada amb el tema dels psicopates.

Des de aquell moment Hector es va fer com la ombra de Marta, estava quasi sempre amb ellai van escomençar una relació.

El 19 de Novembre van quedar per a anar a una discoteca despres de sopar al bar Perelló, allí les tres xiques es van separar del grup i van anar al seu aire, Hector s'ho va prendre mal i va escomençar a calfarse el cap fent-se històries. Es va emborraxar molt, lo unic que el mantenia de peu era la ira que tenia. Quan les xiques el van trobar Hector li va propinaruna pallisa a Marta de la qual Marta no va entendre res.

Capitol 3: MÉS ENLLÀ DE LES PORTES DE L'INFERN

Al dia següent de la matina de la pallisa el telefon va escomençar a sonar, era Hector que volia parlar amb Marta pero Marta no s'atrevia a agafar-ho no obstant aixo el telefon va continuar sonant durant varios dies. Finalment Marta es va decidir ficar-se al telefon Hector li va demanarque el perdonara i per a amedrentar-la li va contar histories de sa mare, finalment Marta va acabant perdonant-lo.

A partir d'eixe moment es va marcar un abans i un despres en la relació de Marta i Hector, es van reconciliar. Hector anava a totes parts amb Marta, seu pasaven be posant-los noms i inventant histories estrambotiques a la gent que veien per ahi.

Marta va canviar molt la seuapersonalitat de cara als xics per culpa de Hector, era molt gelos.

Tot anava be fins que van tornar a succeir les escenetes violentes, fins que un dia Marta es va interesar per l'anell que portava Hector al seu dir menut amb les inicial I.F., Marta va insistir en que li contara qui era la xica de les inicials, Hector s'ho va prendre mal, va tornar a protagonitzar una escena violenta en públic i liva dir a Marta que no volia saber res mes de ella.

Capitol 4: COM UN BALANDRE A LA DERIVA

Marta es va veure mol afectada per l'incident tenia por de perdre'l definitivamen. Un dia Hector es va presentar a casa com si no haguera pasat res, Marta es va sorprendre molt de la seua actitut i uns moments va dubtar si debia traure el tema i va esclatar a plorar, finalment no es va treure el tema.Novament es van reconciliar i les coses tornaren a anar be. Marta tractava de preveure els seus desitjos i les seues reaccions per a actuar de manera de que no es tornaren a repetir les escenes violentes.

Poc despres Julia i Carme es van anar al poble de vacances i per a Nadal Marta li va regalar la moto a Hector, eixe mateix dia van anar a casa dels pares de Marta i van tindre una velada enla qual tot va eixir a la pefecció.

El 4 de Gener Hector es va traslladar al pis de les xiques, el seu equipatge no constava de moltes coses i una de les quals va sorprendre a Marta es que quasi no portava gens relacionat amb els seus estudis. Hector li va recriminar les seues "tendencies espies", ella va pensar que li anava a tornar a pegar, va tindre la reacció de taparse la cara i el va...