Resumen del libro els secrts de lalquimista nicolas flamel

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (572 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 9 de junio de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Els secrets de l’immortal Nicolas Flamel
1ªpart:L’alquimista.
Dos joves entren a treballar un al costat de l’altre, Josh Newman treballa en la llibreria queregenten el matrimoni de Nick i Perry Fleming,i Sophie Newman treballa en la cafeteria de l’altre costat de la plaça.
La seva vida canviarà quant un tipus visita la llibreria fent us de la seva aura coma màgia acompanyat de éssers de fang. Quant els dos adolescents de 16 anys pregunten, el matrimoni Fleming els informa de éssers mes antics que la raça humana que habitaven la terra fa milions d’anyscridats elders. També els informa de que son en realitat perenelle i Nicolas flamel el famós matrimoni immortal mantingut per la pedra filosofal que, no es una pedra si no una poció que esta escritaen un llibre sempre canviant i que a més te el conjur per a fer tornar al mon a aquests éssers.
El Home que ha visitat la tenda agafa l llibre però josh arranca l‘invocació final.
Segrestrenperenelle i Nicolas porta als nens a veure a scatach, una vampiressa vegetariana que domina totes les arts marcials i que parla i escriu amb fluïdesa mes de 200.000 idiomes, morts vius i mes antics que araça humana. Te 2000 anys. Ella els porta a veure a una elder que viu al seu mon i que desperta els poders a sophie. Desprès l’Home de la tenda, John Dee apunyala l’arbre gegant on viu l’elder ambexcalibur destruint-lo. Desprès viatgen a ojai a veure a l’avia de scatach, la bruixa d’endor, la bruixa de l’aire. Ella ensenya a sophie la màgia de l’aire. Quant dee va a ojai despertant als morts delcementiri la bruixa activa una linia tel•lúrica, una linia que els transporta a parís.

2ª part: el mag.
Al arribar a parís el comte de saint-germain ensenya a sophie la magia del foc. Allí nicolaumaquiavel junt amb dee els acosa, i fa que les tres valquiries desperten nidhogg, un monstre prehistòric que destruix la casa de saint-germain i varis carrers de la ciutat. Josh mata nidhogg am...
tracking img