Resumen del niño con el pijama de rayas

Páginas: 2 (402 palabras) Publicado: 16 de octubre de 2010
Bruno vivia en una ciutat anomenada Berlín, allà era molt feliç, però un dia es va haver de mudar amb la seva família a Auschwitz perquè el Fúries, el cap del seu pare, va anar a sopar una nit amb laseva família i va nomenar al seu pare comandant.
En arribar a Auschwitz es va adonar que allò no era com imaginava, ja que la casa era molt petita i no tenia nens amb qui jugar.
Quan va pujar a laseva habitació va mirar per la finestra i al fons va veure unes cases amb gent amb un pijama de ratlles. Un dia com estava molt avorrit es va anar a investigar, perquè li agradava molt jugar adetectius i exploradors.
Al cap de caminar una bona estona va trobar una tanca amb un noi del pijama de ratlles assegut a l'altre costat, li va preguntar com es deia i si tornaria al dia següent, el nen delpijama de ratlles li va dir que es deia Shmuel i que tornaria el proper dia perquè no tenia res a fer.
A poc a poc es van anar fent amics i Shmuel li explicava coses a Bruno sobre el campamentmentre Bruno li portava menjar.
Al cap d'un temps Bruno va haver de retornar a Berlin per uns dies, perquè s'havia mort la seva àvia.
En tornar a Auschwitz tot seguia amb normalitat fins que hi va haver2 dies en què Shmuel no aparèixer per la tanca perquè havia desaparegut el seu pare, quan per fi va aparèixer Bruno li va proposar que li deixés un pijama de ratlles perquè pogués entrar amb ell ibuscar-lo junts.
Quan Bruno va entrar al campament es van ficar enmig d'una marxa perquè no descobrissin a Bruno, però en comptes de ser una marxa era una desfilada en què els ficaven en una càmera degas i els mataven.
Al veure que Bruno no tornava a casa el seu pare var enviar als guàrdies a buscar per tot arreu, encara que no el van trobar.
Als dos mesos la seva mare va retornar a Berlin ambl'esperança que estigués allà però no el va trobar, fins que passat gairebé un any el seu pare va trobar la roba de Bruno i el forat a la tanca, aleshores va imaginar el que havia passat i la vida...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen De El Niño Con El Pijama De Rayas
  • Resumen El Niño De La Pijama De Rayas
  • Resumen del niño con pijama de rayas
  • Resumen "El niño de la pijama de rayas"
  • Resumen niño con el pijama de rayas
  • Resumen: el niño de la pijama de rayas
  • El Niño De La Pijama De Rayas Resumen
  • resumen del niño con e pijama de rayas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS