Resumen - Menjare bollic@os per tu 1ESO

Páginas: 5 (1098 palabras) Publicado: 20 de enero de 2015
Menjaré bollicaos per tu
- Ramon i Cristina son parella i Cristina a causa de l’encabotament de son pare per muntar una orxateria a Londres, es va haver de mudar allí, Ramon esta una mica desesperat i no trobe altra solució que entipar-se de xocolata i pastilles Juanola, i li escriu un poema a Cristina.
- A Cristina que té molta cultura i vocabulari, es queda decebuda amb el poema i no es queli agrade molt, descobreix que son pare ha llegit el missatge que li va enviar Ramon on li soltava lo injust que li pareixia que els haguera separat per muntar una orxateria a Londres.
- Ramon li explica una altra vegada el poema i li el fa entendre, ell es sent identificat amb el poema i es trobe fatal per la separació de Cristina.
- Cristina li explica que també es sent així i que va sortir apassejar per Londres.
- Ell creu que l’esta enganyant amb un tal Joseph Mallord Turner William Turner que es un pintor britànic molt famós que va morir fa segle i mig. I que no li esta resultant gens fàcil la vida.
- Cristina li diu que no l’esta enganyant i que aquest Joseph va morir fa molt temps. Li conte també la seua visita a la torre de Londres.
- Ramon no s’explica per que li parle decoses que no coneix.
- Cristina parla clar i li comenta que una relació a distancia no te massa sentit. Diu que necessita llibertat d’eixir amb qui ella vulga sense queixes de ningú.
- Ramon esta molt agraït per les coses tan boniques que li ha escrit Cristina i diu que estan fets l’1 per l’altre. Ramon esta fent regim y esta llegint un llibre.
- Cristina diu que potser la distància acabe amb laseua relació. El pare de Cristina s’arrepenteix d’haver prés eixa decisió de muntar eixe negoci estúpid.
- Ramon va anar a jugar un partit de bàsquet i després van anar a una discoteca per celebrar la victòria i va conèixer a Fabiola una francesa que giravoltava per allí, Fabiola li va contar una tràgica historia de la seua vida a Ramon, i ell diu que es millor que no estiguen tan units. El cas esque Fabiola li va caure bé.
- Cristina li pregunta si s’ha gitat amb ella i casi li convenç perque no seguisca pensant en Fabiola. Es sent estranya i li demana una explicació.
- Ramon diu que la va acompanyar a casa, res més i que li va donar un numero de telèfon fals.
- Cristina pense que es injusta que algú li haja arruïnat la vida a Fabiola d’eixa manera. Li comenta que al conèixer aCharlie Purdey, que es el llogater de l’orxateria, li va caure molt bé per que tenien els mateixos gustos.
- Ramon creu que esta parlant com una feminista i que eixe tal Charlie esta penjat per sa mare.
- A Cristina l’admeten en un institut per a estudiar a Londres l’any vinent i li conta el paperet que van donar Charlie i sa mare en un cafè.
- Ramon diu que ha sigut el millor dia de la seua vidaper que es va lesionar en el partit i el van dur a l’hospital, quan va rebre la visita de Fabiola que va descobrir la mentira que li va dir i decidiren començar de nou.
- Cristina no caurà mes en el parany de la gelosia i li diu que es Fabiola la que tenia preocupat a Ramon i no ella.
- Ramon diu que Fabiola no significa res per a d’ell.
- Cristina li diu que a ella no l’importa que Ramon vajaamb qui ell vulga i que faja el que vulga, simplement esta neguitosa. Ahir va eixir a la parcel•la de l’orxateria i al vore l’obra que no avançava, va amenaçar als obrers amb expulsar-los i ells van dir que no. Però vingué Luigi el seu amic italià i va fer fora a tots els homes que hi havia allí.
- Ramon li conta tot el que va fer amb Fabiola en la seua cita i decideix llegir “la Blancaneu”.
- Lamare de Cristina abandona la casa i ella es queda amb son pare que diu que necessita recapacitar.
- Ramon li diu que va anar amb Fabiola a un partit de bàsquet i que per fi ha llegit “la Blancaneu” però no ha entès el llibre. I li pregunta que si el negoci no li anara bé, se’n tornarien?
- Cristina li contesta que no, que ha començat a treballar com a professora d’espanyol dels Singleton.
-...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen menjaré bollycaos per tu
  • Menjare bollycaos per tu
  • Els invertebrats per ha 1Eso
  • MENJAR BOLLIC OS PER TU
  • Menjare Bollycaos Per Tu
  • Resum Per Capitols De "La Tempesta"
  • Resumen
  • Resumen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS