Resumen

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (436 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 1 de septiembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Aquesta setmana santa he anat de viatge a Dubai i va manar al Burj Al Arab més conegut como l’hotel Vela. Em va cridar molt la seva construcción i diseny estrabagant i curiosa. Per això he decitfer-ho sobre aquest hotel.

El Burj Al Arab, és un hotel de luxe amb una altura de 321 metres, sent el segon hotel més alt de tot el món i un dels edificis hotelers més representatius. Té 60 plantes i18 ascensors.
La construcció de l'edifici es va iniciar en 1994 i es va inaugurar oficialment el 1 de desembre de 1999.

L'hotel està catalogat com de set estrelles, categoria que va més enllà dela classificació normal dels Hotels. La seva forma està inspirada en una embarcació de vela i està localitzat en un àrea específica amb l'objectiu que la seva ombra no cobreixi la platja. En el puntmés alt de l'hotel es troba un heliport, el qual és utilitzat com pista de tennis quan no està rebent helicòpters.

El Burj AL Arab posseeix nou restaurants, entre els quals destaquen l’Al Maharasituat sota el mar, oferint una vista subaqüàtica a través d'un vitrall en forma d'aquari i l’Al Muntaha, localitzat a 200 metres d'altura, permetent una vista panoràmica de la ciutat de Dubái.

Ladecoració interior de l'edifici va estar a càrrec de la dissenyadora xinesa Khuan Chew. L’objectiu del disseny de les suites i l'atri eren impactar i innovar. Khuan i el seu equip van utilitzar gransquantitats de marbre de Macael, vellut i fulletes d'or per decorar-lo. Sis mesos abans de la inauguració, el Xeic va visitar l'hotel per donar la seva opinió. La majestuosidad de les suites va complir lesseves espectativas de demostrar luxe i grandesa, però al veure l'atri pintat completament de blanc, ho va reprovar. La decoradora va haver de rediseñar l'aparença del vestíbul, afegint brillantscolors en el sostre, fonts d'aigües danzantes, un espectacle de llums multicolors i aquaris gegants.

[pic]

Fotografia feta des de l'interior en la que pots veure el sostre
de l'hotel.

[pic]...
tracking img