Resums per capítols de la bogeria

Páginas: 2 (489 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2011
Capítol I
El narrador i l'Armengol coneixen al Serrallonga en un local. Allà el deté la guàrdia civil i el tanquen a la presó, on l'Armengol i el narrador li recullen d'amagat els seus articlesrevolucionaris i li fan creure que són publicats. Quan surt de la presó i va a buscar els articles a casa d'ells dos, busquen excuses dient-li que ja li enviaran quan puguin que ara no les tenen allà.Capítol II
L'Armengol continua amb la broma de les publicacions. Mentrestant, en Giberga, apareix en la història explicant que en Serrallonga és boig, i que les seves germanes, l'Adela i la Carolina,una és geperuda de cos i ànima, i l'altra se'n va amb tots els nois que coneix. Així apareix per primer cop la història de la família d’en Daniel, on s’esmenten com són les seves germanes i que ellmai les havia acceptat.

Capítol III
El narrador i el seu cosí visiten Vilaniu, el poble d'en Serrallonga on van a caçar. Durant la caça el narrador vol anar a coneixer la familia d’en Daniel iallà coneixen les seves germanes, que no paren d'exaltar el seu germà, encara que ho fan per interès. Al final l’Adela s’insinua al narrador i la Carolina es comporta de manera molt molesta, cosa que faque els dos homes marxin.

Capítol IV
El capítol comença quatre anys més tard. L'Armengol i el narrador tornen a trobar en Daniel que ara ja forma part de les Corts de Madrid. Els hi explica que araés casarà amb la Matildeta. Ho celebren a la fonda i el narrador i l’Armengol s’expliquen respectivament els seus plans que tenen pel futur. Els dos s’expliquen que vindran a viure a Barcelona en unfutur pròxim.

Capítol V
Es troben al Giberga al Liceu, i li demanen per les novetats de Vilaniu, ja que ara n'és el metge oficial. Aquest els hi diu que en Daniel es va passar casi un any tancat acasa, i un dia que va cridar el seu pare perquè no es trobava bé, es va enfadar de cop quan li va donar el remei i el va fer fora de males maneres.

Capítol VI
Un cop casat el narrador, es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum per capítols: bogeria
  • Resum Per Capitols De "La Tempesta"
  • Tirant lo blanc resum per capitols
  • Aloma per capitols
  • Resum Tirant Lo Blanc Per Capítols
  • Resum Per Capitols Tirant Lo Blanc
  • Resums
  • bogeria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS