Revolta

Páginas: 2 (317 palabras) Publicado: 10 de marzo de 2015

La revolta dels animals




Autor: George Orwell
Títol: La revolta dels animals
Editorial: EDICIONS 62
Edició, any: 2003








Resum

Aquet llibre ens situa a la granjaManor, on els animals estan descuidats i a penes tenen menjar. A aquesta granja hi viu un porc ancià que ha influenciat a tots els demés porcs parlant-les de la llibertat i els hiensenya cançons on els animals són lliures i no treballen per al home i gaudeixen dels fruits del seu treball.
Un dia, Jones, el propietari de la granja, deixa de donar menjar alsanimals, això dona lloc a un guerra on guanyen els porcs, però el porc ancià no va viure suficient per a veure-ho.
Els animals estaven molt contents i treballaven més i gaudiendels seus esforços i fins i tot van canviar el nombre de la granja. Però aviat, en Napoleó, un dels porcs que havia ajudat a conquerir la granja,va començar a controlar a tothom icanviar les lleis que hi havia. Entre algunes negociacions amb la granja veïna va haver-hi una altra guerra, van guanyar gràcies al cavall i Snowball, un altre que va ajudar aconquerir la granja.
En Napoleó i en Snowball van discutir, fent que en Napoleó el fes fugir de la granja. Així comença a regnar en Napoleó, corruptament fent que els porcssiguin més importants que els altres animals. En una de les guerres, el cavall va morir i ho va vendre a una empresa de pegament fent creure al poble que havia mort pacíficament.
Elsanys van passar i, amb un pagès veí, els porcs jugaven a les cartes i bevien alcohol. Mentre els altres animals els miraven sense distingir dels porcs i els humans
Opiniópersonal:
Aquet llibre m’ha agradat pel seu significat metafòric i com expressa la segona guerra mundial. Els personatges i l’ambient també donaven un to empresonant al llibre.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Revolta cubana
  • Las Revoltosas
  • As Revoltas Irmandiñas
  • La revolta dels animals
  • La animalada traviesa y revoltosa
  • Historia Moderna
  • Zarzuela "La Revoltosa"
  • La revolta de les comunitats

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS