Revolució Americana

Páginas: 3 (684 palabras) Publicado: 22 de marzo de 2014
La Revolució Americana va ser una agitació política durant l'última meitat del segle 18 en el qual tretze colònies a Amèrica del Nord es van unir per trencar amb l'imperi britànic , combinant peresdevenir els Estats Units d'Amèrica. Primer van rebutjar l'autoritat del parlament de Gran Bretanya per governar en ultramar fora de la representació , i després va expulsar a tots els funcionarisreals. El 1775 cada colònia hi havia establert un congrés provincial o institució governamental equivalent a governar-se a si mateixa , però tot i així reconeix la corona britànica i la seva inclusió enl'imperi . Els britànics van respondre enviant tropes per restablir el control realista . A través del Segon Congrés Continental , els nord-americans es va gestionar el conflicte armat en resposta a labritànica coneguda com la Guerra d'Independència (1775-1783) .
Els britànics van enviar exèrcits d'invasió i utilitza la seva poderosa armada per bloquejar la costa. George Washington va esdevenirel comandant nord-americà , treballant amb el Congrés i els estats per formar exèrcits i neutralitzar la influència dels legitimistes . Afirmar l'imperi de George III de Gran Bretanya era tirànic i pertant il · legítima , el Congrés va declarar la independència com un nou país al juliol de 1776 , quan Thomas Jefferson va escriure i el Congrés va aprovar per unanimitat la Declaració d'Independènciadels Estats Units . Els britànics van perdre Boston en 1776 , però després capturat i retingut Ciutat de Nova York . Els britànics capturar la capital revolucionària a Filadèlfia el 1777 , però elCongrés escapat , i els britànics es van retirar als pocs mesos .
Després d'un exèrcit britànic va ser capturat per l'exèrcit americà a Saratoga , el poder naval francès equilibrada mitjançant laintroducció de la guerra de 1778 com aliats dels Estats Units . Els britànics van oferir als nord-americans autogovern colonial , inclosa la llibertat d'impostos sobre els ingressos , però després d'anys...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La revolució americana
  • revolucio americana
  • Revolució Americana Basico
  • Revolució Americana
  • La Revolució Americana I El Naixement Dels Eua
  • Revoluci n de las 13 colonias americanas
  • revolucio
  • La Revolucio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS