Risoterapia

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (796 palabras )
  • Descarga(s) : 7
  • Publicado : 18 de julio de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Taller de risoteràpia

SOMRIU, ES GRATIS!!

DANIEL GARZÓN GRANADERO
T.I.S.

INTRODUCCIÓ:
La risoteràpia es una tècnica que ens obre portes per aconseguir relaxarnos i obror la nostracapacitat de sentir, d'estimar, de saber apreciar el silenci i desenvolupar la creativitat, amb el riure com a eina principal. En aquest taller es treballaran les diferents tècniques i aconseguireml'objectiu principal: tornar d'alguna manera a la nostra infància.
Nombrosos estudis han demostrat que riure aporta molts beneficis, tant a nivell físic com emocional. El riure s'utiliza per eliminarbloquejos a nivell emocional, sexual i fisic. Gracies a un somriure ens podem sentir mes joves, podem superar situacions d'estrés, de depresió, d'ansietat, aprenem a trobarnos nosaltres mateixos. A més amés, s'ha demostrat que té beneficis a nivell de la salut, com poden ser els problemes de tensió, l'insomni, problemes cardiovasculars, situacions de dolor intens... I tot aixó gràcies a que estimulem lahormona màgica del cervell, que es diu endorfina.
Es crea un espai per estar amb un mateix i viure el present, ja que cuan es riu es imposible pensar i això ens dona la oportunitat de descobrir lesnostres habilitats, vencer les pors i promocionar el sentit de l'humor. Per viure una vida sana, positiva i feliç, com un nen.
Després de una sessió de dos hores de risoteràpia, es inevitablesentirse plé, tendre, alegre, vital i molts mes sentimients positius, perque el riure es màgia.

OBJECTIUS:

Explicar els beneficis del riure a tots els nivells.
Ensenyar a identificar elsdiferents estils de riure.
Integrar als components del grup a un ambient càlid i agradable, fent-los sentir com a casa.
Ensenyar tècniques bàsiques de relaxació per les diverses situacions detensió.
Fomentar la expresió oral.
Fomentar la expresió corporal a través de jocs.
Promoure el contacte personal i la interrelació.
Fomentar el sentit de l'humor personal i grupal....
tracking img