Rock & roll

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (967 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 13 de marzo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
1.Quina era la posició de la societat conservadora americana respecte el rock&roll dels anys 50? Per què en alguns Estats es va prohibir expressament els concerts del Rock&Roll afirmant queno era una pràctica saludable per la societat? Raona la resposta.
la societat conservadora no estava gens d’acord amb el R&R per moltes raons. Perquè deien que els balls eren massa búlgars, brutsi provocatius. Perquè era una música que en part protestava de moltes coses de la societat i no els hi entrava en els seus esquemes, perquè no trobaven normal que les lletres fossin tan provocativesi perquè els joves es començaven a adonar de moltes coses i començaren a reivindicar coses, etc.
A diversos llocs van prohibir els concerts de R&R perquè provocaven massa problemes, els jovesaprofitaven per reivindicar i revolucionar, aprofitaven per fer molt el boig i ho feien de tal manera que a vegades havia d’intervenir la policia. I de totes maneres també era per totes les raons que hiha en el primer paràgraf.
2.Un dels músics més destacats del R&R , Chuck Berry, conservant amb un altre músic important de l’època, Carl Perkins, referint-se a la integració racial comentava:“quizás nosotros estemos haciendo tanto con nuestra música como nuestros dirigentes de Washington” A què es refereix? Explica-ho.
Es refereix a que el Rock&Roll ha aconseguit que la societat hacanviat molt, que s’ha tornat molt més liberal, més oberta, que accepten moltes coses que abans no els entraven en els seus esquemes de mentalitat, com seria un clar exemple que des de que la gent començaa escoltar el R&R accepten més els negres i s’integren molt més a la societat. 
3.Què és el Ku-Klux-klan? Quina posició mantenien respecte el Rock&Roll? Per què?
És una agrupació d’USA quepensen que l’ésser suprem és l’home blanc, defensen l’antisemitisme, el racisme, són anticatolicistes, anticomunistes, van en contra dels homosexuals, i el nativisme. A vegades en recorregut a...
tracking img