SALVAD AL SOLDADO RYAN

Páginas: 2 (375 palabras) Publicado: 7 de noviembre de 2015
SALVAD AL SOLDADO RYAN

ESCENA DEL DESEMBARCO A NORMANDIA
Al principi s'escolta el soroll de mar i es beu com el mar que esquitxa al baixell on hi han tots els soldats, també es veuen soldatsbomitant per la borda.
Se sent soroll de motor mentre surt un home, Ryan, bebent aigua d'una cantimplora, mes endavant surt un soldat posant-se el menjar directament dins de la boca, se sentun soroll de bòmit i es veu un home bomitant a sobre dels altres, els altres no es mouen, menys un que tambe bomita.
Obren una comporta del barco i se senten bales i sorolls de dispars, quanl'acaben de obrir del tot les bales els maten a casi tots, els que queden vius es tiren a l'aigua i van nedant i amgant-se fins arribar a la costa on hi han els que disparesn, durant tot el ratoes van sentin pistoles, escopetes, explotacions, etc.
Samaguen tot el rato fins que començen a pujar per un lloc per aribar on hi han els dolents, quan ja han arribat uns quants, que no sontots, perque pel camí s'han mort uns quants, veuren a uns del dolents i l'apunten, el maten i aconsegueixen passar a on hi ha l'edifici el qual volen entrar.
Llavors el soroll es para, i es veu comel Ryan veu un altre cop de la cantimplora i la camara enfoca lentament la cara i es va apropant a poc a poc fins ariibar als ulls.
I dels ulls passa a la platja on es torna e escoltar el mari una música lenta de fons i es veuen totes les persones que han mort al terra.




En aquesta part de la pel.lícula hi han bastantes coses que impacten però las que més m'han impactat son quanobren les comportes del baixell i els començen a disparar i tambe quan ja han arribat a la platja i els dolents començen a disparar i a un dels soldats se li començes a sortir el budells i elsintestins per lun forat que li han fet les explotacións a la panxa.
Quan aquesta escena s'acaba el sò que em queda gravat al cap són tots els dispars i sorolls estresants que hi han.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • SALVAR AL SOLDADO RYAN
  • Salvando Al Soldado Ryan
  • Reporte De La Pelicula Salvando Al Soldado Ryan
  • Reseña: Peli ''Salvando al soldado Ryan''
  • El cine y la segunda guerra mundial, salvar al soldado Ryan
  • Salvando al soldado ryan
  • Salvar Al Soldado Ryan
  • Soldado RYan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS