Senderos De Gloria

Páginas: 3 (558 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2012
Senderos de Gloria

La pel·lícula Senderos de Gloria situa la seva trama argumental l’any 1916, en plena Primera Guerra Mundial. L’acció transcorre en una línia de trinxeres (a prop de París) enles quals lluiten alemanys contra francesos. En la pel·lícula es veu ñla pressió a la qual són sotmesos els militars per lluitar.
Dos anys després d’iniciar-se la guerra, aquesta es trobava en una faseavançada, tots els països havien tingut moltes morts i havia un malestar general. Els militars tenien unes condicions de vida pèssimes, poca higiene, mals aliments, molts ferits…
La guerra era dedesgast, és a dir, qui aguantés més temps a les trinxeres i tingués més capacitat de resistència guanyaria la guerra. Llavors hi havien ofensives frontals (en la pel·lícula en veiem una) i aquestesofensives provocaven la pèrdua de molts soldats i es guanyava poc terreny respecte l’enemic.
La pel·lícula comença mostrant com un general francès accepta una missió, obligat pels seus superior, que ésquasi impossible. El general informa de la missió al seu coronel. Així doncs, les tropes preparen un reconeixement de la zona i fan una escapada nocturna 3 soldats i es dirigeixen cap un lloc onpodrien haver alemanys, però desgraciadament un soldat mor.
Més tard arriba la batalla en que les tropes han de sortir al camp de batalla, però el bombardeig alemany era molt fort i no surten totes lestropes franceses, d’aquesta manera el general s’enfada molt i ordena un bombardeig per cobars. Però aquesta ordre no es pot executar si no es fa per escrit. Finalment es fa un consell de guerra i 3soldats són executats de mort acusats d covardia (injustament).
En el transcurs de la pel·lícula veiem el contrast entre la pobresa que es viu al front i el luxe en que viuen els alts càrrecs encarregatsde dirigir la guerra. També veiem l’extrema crueltat i injustícia en l’escena que són executats 3 soldats i un d’ells està inconscient i intenten fer que es desperti perquè sigui conscient que serà...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Senderos de gloria
  • senderos de gloria
  • senderos de gloria
  • Senderos de gloria
  • senderos de gloria
  • Senderos de gloria
  • Senderos de Gloria
  • Senderos de gloria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS