Sessió Força Resistència Futbol

Páginas: 2 (305 palabras) Publicado: 7 de enero de 2013
RESISTÈNCIA ESPECÍFICA |
Material: | Cons, pitralls, pilotes, porteria mòbil i cinta de 15 metres | Temps: | 1 h 8 min |
Objectius sessió: | * Treballar la resistència de forma específica* Minimitzar el número d’errors tècnics i tàctica ocasionats per l’esforç i la fatiga |
Escalfament: | (12min). Començarem fent 2 minuts de carrera continua en una meitat del camp a un ritmesuau. Els 5 minuts següents realitzarem uns exercicis de mobilitat articular de les articulacions implicades de forma combinada en carrera a un ritme suau. Per acabar, realitzarem estirament de lesregions psoes-ilíaca, glútea, isquiotibial i quàdriceps i zona posterior i lateral de la cama, així com el turmell, zona cervical, abdominal, etc |
Part específica | Espai: | Temps: | Material: |Organització: |
| Camp de futbol | 41 min | Cons, pitralls, pilotes, porteria mòbil. | Per equips |
| Descripció: |
| Exercici 1: (26 min)espai reduït de 40x50 metres amb dos porteries.4 equips. Atacarà l’equip verd amb l’objectiu de fer gol. Els vermells els defensen. Quan acabin jugada, tant si fan gol com no, els blaus entraran en escena i atacaran als verds. Els vermells esretiraran. Passarà el mateix quan els blaus defensaran als liles. Es tracta d’un exercici molt dinàmic. (2 sèries de 10 minuts cadascuna amb 3 minuts de descans)Exercici 2: (15 min)4 equips de 3jugadors més dos porters. En la zona central d’una meitat del camp, reduint les bandes. Juguen 3 contra 3 jugadors. Es realitzen 5 repeticions 3 minuts de treball amb un descans actiu igual al deltreball. Un grup treballa i l’altra recupera. |
Tornada a la calma: | Espai: | Temps: | Material: | Organització: |
| Àrea gran | 15 min | Cons, cinta de 15 m i pilotes | Per equips iindividualment. |
| Realitzarem un futbol-tennis abans de passar als estiraments finals. Un exercici lúdic de baixa intensitat i que a més a més crea molt bona ambient al grup....