Sis histories al voltant d'en marius

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (440 palabras )
  • Descarga(s) : 4
  • Publicado : 28 de abril de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
SIS HISTÒRIES AL VOLTANT D’EN MÀRIUS

1. Argument.
Aquesta historia trata sobre la vida d’un jove anomenat Màrius, que mort als denou anys per culpa de la droga. Hi se va contant la seva vidadesde que neix fins a que mort, cada part contada desde un punt de vista diferents, en total per sis punts de vista diferents.
En Màrius va ser un nen que va venir al mon perquè la seva mare se sentíasola i per això va ser un nen molt consentit i fa el que vol. Desprès cuan es adolescent se va amic d’en Coque que mes tard es el que li empuixa a que provi la cocaïna, pero en Coque sap contralarla, ien Màrius no per això pasa a la heroïna. Però cuando coneix a la seva xicota Paula y ella se’n dona que esta en le drogues y le deixa, ell per recuperar a n apaula intenta deixar-les y acepta queesta enganxat, pero es dona per vençut i se ficat una gran quantitat d’heroïna i mort, hores mes tard na Paula lo trova mort.
2. Tema.
•Tema principal: Les drogues i les seves conseqüències.2.1-Altres temes importants: l’amor, L’amistat, el fracàs escolar, la relació amb la familia…
3. Personatges.
3.1. Personatges principals: Màrius, Teresa, Ernest, Gabriel, Alexandra, Coque i Paula.
3.2.Personatges secundaris: Ester, Damià, Griselda, Carme, Txema, El Coix.
4. El narrador.
• El narrador fa comentaris sobre les coses que diuen o fan els personatges, sap lo que senten i lo que pensen.5. L’estil.
•Les parts que mes m’ agradat han estat les cartes, perquè aunque m’han donat pena, en estes cartes se reflecteix lo que cadascú sent per Màrius, se’n donen conte de que cuan ha en Màriusmes le feia falta que li ajudaren tots li varen donar l’esquena pero no se donen la culpa entre ells, perquè saben que entre tots i entre en Màrius mateix varen provocar la seva mort.

Pero la partque mes me a emocionat ha estat la que a narrat na Paula, perquè era una de les persones que mes estimava a en Màrius.
6. Per que?
6.1. El autor a posat este títol perquè son sis persones les que...
tracking img